-25 %

Nurofen

NUROFEN RAPID 400MG Měkká tobolka 30

Produkt z
BENU lékárna
1 ks
Akce do 31. 5.
149,90 Kč  199,90 Kč
149,90 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Přípravek Nurofen Rapid se užívá při mírných až středně silných bolestech, jako jsou bolesti hlavy (včetně migrény), bolesti zad, bolesti při menstruaci, bolesti zubů, bolesti svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění a bolesti při poranění měkkých tkání jako je pohmoždění a podvrtnutí. Dále je vhodný ke zmírnění příznaků chřipky a nachlazení, jako je bolest v krku, bolest hlavy či horečka. V případě degenerativních onemocnění kloubů (artróza) nebo měkkých tkání pohybového ústrojí provázených bolestivostí, zarudnutím, otokem a kloubní ztuhlostí a u neuralgie (bolest pociťovaná v průběhu nervu) se přípravek používá pouze na doporučení lékaře. Přípravek je určen dospělým a dospívajícím od 12 let.

Léčivou látkou je ibuprofenum 400mg v jedné tobolce. Pomocnými látkami jsou makrogol 600, hydroxid draselný, čištěná voda, střední nasycené triacylglyceroly, isopropylalkohol, lecithin, obal tobolky: želatina, dehydratovaný sorbitol, čištěná voda, Poceau 4R (E124), bílý inkoust, Opacode NS-78-18011 (obsahuje také: oxid titaničitý (E171), propylenglykol, hypromelosa 2910/3).

Dávkování: Dospělí a dospívající od 12 let s hmotností vyšší než 40 kg: Obvyklá počáteční dávka přípravku je 1 tobolka, dále se v případě potřeby užívá 1 tobolka každé 4 hodiny. Dodržujte časový odstup mezi dvěma dávkami nejméně 4 hodiny. Maximální dávka jsou 3 tobolky během 24 hodin. Pokud bolest nebo horečka u dospělého v průběhu léčby přípravkem Nurofen Rapid neustupují a do 3 - 5 dní nedojde ke zmírnění příznaků nebo se příznaky dokonce zhoršují, poraďte se o dalším postupu se svým lékařem.

Kontraindikace: Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat tento přípravek. V prvních šesti měsících těhotenství užívejte přípravek Nurofen Rapid jen na výslovné doporučení lékaře. Neužívejte tento přípravek, jestliže jste v posledních 3 měsících těhotenství. Přípravek nepodávejte dětem do 12 let. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

Výrobce: Reckitt Benckiser

EAN: 5997321782447

SUKL kód: 249167

Farmakoterapeutická skupina: Ibuprofen

Charakteristika: Registrovaný léčivý přípravek