Milí zákazníci, nákup vám doručíme i na Svátek práce 1. 5. Naplňte si ledničku a užijte si volno!

0
K pokladně

Tescoma Mlýnek na mák HANDY

Původní cena
999,90 Kč
299,90 Kč 299,90 Kč/ks

Značka: Tescoma

Země původu:
Česká republika
Popis produktu

Vynikající pro snadné a rychlé mletí máku, sezamového, lněného a hořčičného semínka, koriandru a jáhel. Opatřeno špičkovým keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí včetně extra jemného mletí máku. Vyrobeno z prvotřídní tvrzené keramiky a vysoce odolných plastů, s masivní svorkou. Návod k použití je součástí balení.

 

O výrobci

TESCOMA je českým výrobcem originiálních kuchyňských potřeb, které navrhují a testují čeští designéři v Design centru ve Zlíně, kde také sídlí centrála společnosti. Řada výrobků TESCOMA nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design, jako jsou RED DOT DESIGN AWARD nebo German Design Award. 

Historie dnes světové značky se začíná psát v roce 1992 v malé pronajaté garáži ve Zlíně – městě s průmyslovou tradicí ležícím uprostřed Československa. Byl to poslední rok existence tohoto státu a první rok života firmy, jejíž výrobky dnes najdete po celém světě. Vznikla z nadšení a pro radost. Dnes, více než 25 let poté, vyvolávají radost a nadšení statisíců zákazníků produkty s jejím logem. 

Adresa dodavatele

Tescoma s.r.o., U Tescomy 241, 760 01 Zlín

 

Název a adresa výrobce
U TESCOMA 241

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

1017938