0
K pokladně

Otma Boloňská omáčka

350 g
Původní cena
69,90 Kč
49,90 Kč 142,57 Kč/kg

Značka: Otma

Země původu:
Česká republika
Popis produktu

Otma Boloňská hotová omáčka se stala klasikou už i v české a slovenské kuchyni. Omáčka je připravena z pečlivě vybraných surovin a je vhodná jak k okamžité konzumaci s těstovinami, tak k přípravě nejrůznějších pokrmů – pod maso, do zapékaných jídel i jako základ na pizzu. Sterilovaná zeleninová omáčka.

O ZNAČCE

Společnost Otma je český znalec rajčatových specialit. S jejími kečupy, protlaky, hotovými omáčkami a luštěninami lze snadno dosáhnout kulinářského zážitku. Chutě uzpůsobuje přímo českým zákazníkům. Výrobky té nejvyšší kvality najdete pod označením Otma Gurmán. Od roku 1999 je součástí významné české společnosti Hamé.

 

Skladovací podmínky
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0 - 28 °C.
Složení, alergeny a nutriční hodnoty
Složení

Cibule, voda, rajčatový protlak, cukr, rostlinný olej (řepkový), paprika, ocet, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, česnek, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, koření, naťová petržel.

Výživové hodnoty (na 100 g)

Energetická hodnota 498 kJ
Energetická hodnota 119 kcal
Tuky 5.4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0.6 g
Sacharidy 16.1 g
Z toho cukry 12.7 g
Bílkoviny 1.4 g
Sůl 1.2 g

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

1007342