Menu

Rexona

Antiperspirant sprej pro ženy Invisible Aqua

150 ml
59.93 Kč/100 ml
Nejnižší cena za posledních 30 dní:94.90 Kč
Popis
  • 72hodinová nonstop ochrana proti zápachu a potu: Antiperspirant Rexona Advanced Protection s technologií aktivovanou tělesným teplem pro nezastavitelnou jistotu.
  • Body Heat Activated Technology: Jak vaše tělesné teplo stoupá, ochranná bariéra se aktivuje a utahuje, aby vytvořila silnější bariéru proti zápachu a potu. Bez ohledu na to, jak je vám horko, nic vás nechrání lépe než Rexona Advanced Protection.
  • Trvalá vůně a svěžest: S tímto antiperspirantem pro ženy se budete cítit skvěle po celý den. Zažijte jemnou osvěžující vůni.
  • Recyklace: Kromě toho, že zvyšujeme používání opakovaně použitelných materiálů, usnadňujeme vám recyklaci našich aerosolových a suchých sprejových obalů.
  • Go Beyond Your Limits: Chceme ve všech vzbudit důvěru, aby se posunuli dále. Jsme tu, abychom vaši cestu podpořili, i když je vám horko.
Použití

Před použitím protřepat. Aplikujte přímo na pokožku ze vzdálenosti 15 cm.

Vlastnosti
Hořlavé látky Hořlavé látky
NEJ! NEJ!
Složení

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Propylene Carbonate, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Upozornění

Používejte pouze do podpaží. Vyvarujte se přímému vdechování. Používejte pouze v krátkých dávkách v dobře větraných prostorách, vyvarujte se dlouhotrvající aplikace. Nepoužívejte na jiné než určené účely. Nestříkejte v blízkosti očí. Nepoužívejte na poškozenou pokožku. V případě vzniku zarudnutí nebo podráždění přestaňte používat.
NEBEZPEČÍ: Extrémně hořlavý aerosol. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření.

Výrobce

UNILEVER ČR, spol. s r.o.
Voctářova 2497/18, Praha 8 - Libeň,180 00

Vyrobeno
Velká Británie
EAN 08720181450440