Menu

8X4

Deodorant sprej pro ženy Fresh Lime

150 ml
53.27 Kč/100 ml
Nejnižší cena za posledních 30 dní:99.90 Kč
Popis

S osvěžujícími citrusovými tóny Fresh Lime vás každý začátek dne nakopne! Ukažte světu svou svěžest díky kombinaci aktivující vůně a spolehlivé 48hodinové ochrany. Fresh Lime je pro ty, kdo udávají trendy, pro ty, kdo jdou do práce jako první, a pro ty, kdo vstávají brzy - jinými slovy pro všechny, kdo prostě chtějí být co nejsvěžejší! Minimalistický design je na vrcholu.

  • svěží ovocná vůně s citrusovými tóny
  • spolehlivá 48hodinová ochrana deodorantu
  • bez hliníku (ACH)
  • dlouhotrvající svěžest
  • vůně prokazatelně zvedá náladu
  • dermatologicky potvrzená snášenlivost s pokožkou
Použití

Deodorant používejte nejlépe po sprchování. Podržte sprej 15 cm od podpaží a nastříkejte. Před oblékáním nechte přípravek zcela zaschnout.

Vlastnosti
Hořlavé látky Hořlavé látky
Složení

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Aqua, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Geraniol, Citral, Eugenol, Parfum

Upozornění

NEBEZPEČÍ
Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba pod tlakem: Při zahřátí může prasknout. Uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů vznícení. Nekouřit. Nestříkejte na otevřený oheň nebo jiné zdroje vznícení. Neprorážejte a nepopalujte, a to ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C. Prázdné plechovky odevzdávejte pouze v recyklačním středisku. Používejte pouze k určenému účelu. Nestříkejte do očí. Zabraňte dlouhodobému postřiku a přímému vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce

Distributor pro ČR: ROSSMANN, spol. s r.o., Na Pankráci 1683/127, 140 00 Praha 4

EAN 04005900982162