Menu

NIVEA

Pleťové sérum Cellular Expert Filler

30 ml
93 Kč/10 ml
Nejnižší cena za posledních 30 dní:279.00 Kč
Popis

Pro viditelnou redukci vrásek a vyplnění pleti. Lehké, rychle se vstřebávají složení s 20% hydratačním elixírem aktivuje pleťové buňky* a redukuje známky stárnutí pleti: Čistá mikro kyselina hyaluronová díky 40x menším molekulám proniká hlouběji do pleti, obnovuje její přirozenou hydrataci a zaručí efekt vyplnění vrásek. Glycerin je látka, která se v pleti přirozeně nachází. Díky ní je pleť hebká, jemná a pružná. Výsledky: 1 týden: Pleť je hladší a vrásky jsou méně viditelné. 2 týdny: Kvalita pleti je zlepšená. Pleť je sjednocenější a dlouhodobě hydratovaná, čímž je předcházeno vzniku nových vrásek. Jemné k pleti, účinné pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

*testováno na kožních buňkách.
Kožní snášenlivost dermatologicky schválena.

Použití

Naneste každé ráno a večer 4 - 5 kapek séra na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Jako druhý krok aplikujte denní nebo noční krém z řady Cellular Expert Filler.

Složení

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cocoglycerides, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Parfum

Výrobce

Beiersdorf, spol. s r.o.
Walterovo náměstí 329/3, 158 00 Praha 5, Česká republika

Vyrobeno
Německo
EAN 04005900956941