Menu

Gliss

Balzám Split Ends Miracle

200 ml
39.95 Kč/100 ml
Nejnižší cena za posledních 30 dní:79.90 Kč
Popis

MAJÍ VAŠE VLASY poškozené DÉLKY A ROZTŘEPENÉ KONEČKY? Vyrovnává strukturální rozdíly od kořínků až po konečky, pojí a trvale těsní roztřepené vlasy. Vlasová vlákna jsou vyrovnávána pro pocit silných a zdravých vlasů. .

Všechny receptury Gliss, založené na pokročilých aktivních látkách & přírodních pokladech, jsou šité na míru speciálním potřebám vlasů, aby zajistily opravu vlasů a viditelně zlepšily jejich kvalitu.

Řada Split Ends Miracle s IONICKÝM KOMPLEXEM + OLEJEM Z HROZNOVÝCH SEMÍNEK vyrovnává strukturální rozdíly od kořínků ke konečkům, přičemž roztřepené konečky dlouhodobě uzavírá pro silné a zdravé vlasy.

  • REGENERACE&PERFEKTNÍ ROZČESATELNOST: Regeneruje poškozená vlasová vlákna a zjemňuje vlasy.
  • DLOUHODOBĚ ZACELUJE ROZTŘEPENÉ KONEČKY: Technologie vlasového zipu dlouhodobě zaceluje roztřepené konečky.
  • IONTOVÝ KOMPLEX A OLEJ Z HROZNOVÝCH SEMÍNEK: Vyrovnává strukturu poškozených vlasů a dlouhodobě zaceluje vlasová vlákna, pro zdravé a pevné vlasy.
  • PŘÍRODNÍ INGREDIENCE: 96 % složek přírodního původu.
Použití

Jemně naneste na vlasy po umytí šamponem. Po zapracování vlasy důkladně opláchněte. Pro optimální výsledky používejte pravidelně.

Složení

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Quaternium-87,Propylene Glycol,Hydrolyzed Keratin,Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Isopropyl Myristate,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Parfum (Fragrance),Citric Acid,Phenoxyethanol,Stearamidopropyl Dimethylamine,Sodium Methylparaben,Polyquaternium-37,Dicaprylyl Carbonate,Limonene,Lauryl Glucoside,Benzyl Alcohol,Potassium Sorbate

Výrobce

Schwarzkopf & Henkel
Düsseldorf, Germany

Vyrobeno
Německo
EAN 09000101287172