Menu

Persil

Prací gel Deep Clean Plus Active

44 pd
6.80 Kč/pd
Nejnižší cena za posledních 30 dní:299.00 Kč
Popis

Prací gel pro perfektní výsledek i při nízkých teplotách Persil Active Gel je prací prostředek, který zajistí dokonalou a hygienickou čistotu vašeho prádla. Odstraňuje i ty nejodolnější skvrny a zároveň je šetrný k oblečení. Díky technologii Deep Clean Plus, efektivně odstraňuje i odolné skvrny tím, že proniká hluboko do textilních vláken. Pomocí Active Fresh efektu udržuje v oblečení dlouhotrvající svěží vůni čerstvě vypraného prádla. Navíc pečuje o textilní vlákna, zabraňuje tvorbě žmolků a udržuje bílé prádlo zářivé. Chrání nejen oblečení, ale i planetu. Složení pracího gelu obsahuje 92 %* biologicky rozložitelných složek a je efektivní i při praní již od 20°C, což nám napomáhá šetřit energii. Pro čistější svět prací gel přichází ve 100% recyklovatelném obalu.

Použití

Nepoužívejte na vlnu a hedvábí. Dávkování viz obal.

Vlastnosti
Vykřičník Vykřičník
Složení

5-15 % aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, <5 % mýdlo, fosfonáty, Enzymy, Optické zjasňovače, Parfémy (limonene), Konzervační činidla (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone)

Skladování

Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Upozornění

Přípravek pro praní prádla. Varování. Obsahuje 2-methylisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou kožní reakci. Způsobuje vážně podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle.
PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody.
PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Výrobce

Henkel ČR, spol. s r.o.
Boudníkova 2514/5 180 00 Praha 8

Vyrobeno
Polsko
EAN 09000101574241