Vaše poloha:

Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° náhradní tablety 2 x 450g

Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° náhradní tablety 2 x 450g

Výrobek Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° náhradní tablety 2 x 450g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Ceresit z kategorie .

Aktuální slevu na Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° náhradní tablety 2 x 450g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Náhradní tablety

Značka: Ceresit Výrobce: Henkel Balení: 450 g EAN: 5997272386794

Popis výrobku

 

Univerzální tablety(2)Systém pohlcování vlhkosti360° cirkulace vzduchu + aerodynamický design přístrojeAž o 40% vyšší účinnost** Ve srovnání se standardním systémem HenkelStopPlísním(1)Kondenzaci vodní páryOdlupujícím se tapetámZápachuAlergiím(1)Pro váš zdravý domov

 

Nový systém pohlcování vlhkosti Revoluce v pohlcování vlhkosti Nový systém společnosti Henkel optimalizuje vzdušnou vlhkost prostřednictvím 360° cirkulace vzduchu. Zajišťuje vysoký účinek pohlcování vlhkosti a neutralizaci pachů. Unikátní 360° cirkulace vzduchu Systém AERO 360° funguje na fyzikálních principech - čím větší je kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Aerodynamický tvar přístroje má unikátní 360° vzdušný otvor na proudění vzduchu, který umožňuje cirkulaci vzduchu kolem a skrz tabletu. Ultraabsorpční tablety mají členitý tvar díky kterému je kontaktní plocha tablety se vzduchem větší, čímž se zvyšuje účinnost pohlcování. To vede k nárůstu účinnosti o 40%*. *ve srovnání s Henkel standardem Okamžitý účinek První viditelné kapky již do 12 h*. Až o 40% větší účinnost** Tabletový systém 2v1 1. Ultraabsorpční aktivní krystaly pro dosažení optimální vlhkosti v místnosti 2. Patentovaná technologie neutralizace pachů: až 70% redukce pachů*** Vysoká bezpečnost Součástí přístroje je bezpečnostní systém proti vylití pohlcené tekutiny. Trvanlivost Trvanlivost tablety v místnosti do 50m³ je cca 3 měsíce* Univerzálnost (2)Vhodné do většiny pohlcovačů vlhkosti >450g *V závislosti na relativní vzdušné vlhkosti a teplotě v místnosti. **Ve srovnání s Henkel standardem. ***Testováno externí nezávislou laboratoří v roce 2009. Prevence alergií(1) Nadměrná vzdušná vlhkost vytváří příznivé podmínky pro výsykt roztočů a plísní a zvyšuje riziko vzniku alergií. Pohlcovače Ceresit Stop Vlhkosti pohlcují nadměrnou vzdušnou vlhkost a tím pomáhají zabránit vzniku a růstu plísní, předcházet alergiím, astmatickým projevům, ucpanému nosu, podráždění kůže a ekzémům.

Příprava a použití

Návod k použití 1 Pro otevření přístroje zmáčkněte označené místo v horní části přístroje. 2 Otevřete sáček s absorpční tabletou. Tablety se nedotýkejte. 3 Vložte tabletu modrou stranou do vyklopené části přístroje a zavřete přístroj. 4 Po úplném rozpuštění tablety otevřete výpustný ventil a roztok vylijte do toalety. Pro dosažení co nejúčinnějšího pohlcování vlhkosti prostřednictvím tablet AERO 360° používejte přístroj pro pohlcování vlhkosti AERO 360°. Vhodný do všech prostor: obývací pokoj, kuchyň, koupelna, ložnice a sklep. Ideální také pro použití v karavanech a lodích. Do větších prostor použijte více přístrojů AERO 360°. Tablety jsou vhodné i do staršího typu přístroje.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění Zabraňte kontaktu tablety AERO 360° nebo roztoku s kovy (např. zlaté okraje talíře), kůží, textíliemi, kobercem a potahy. V případě kontaktu, okamžitě omyjte znečištěný předmět teplou vodou. - Způsobuje vážné podráždění očí. - Může být korozivní pro kovy. - Uchovávejte mimo dosah dětí. - Používejte ochranné brýle/obličejový štít. - PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. - Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. - Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

 

900g (2 x 450g) ℮ Balení: Krabice.

Vývoj ceny produktu