Vaše poloha:

Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy

Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy

Výrobek Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Duck , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Duck Fresh Discs Čistič WC 36ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Čistič WC active eukalyptus.

Značka: Duck Výrobce: S.C. Johnson Balení: 36 ml EAN: 5000204778267 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

 

Zabraňuje usazování vodního kameneDlouhodobě osvěžujeHygienická aplikaceČistí s každým spláchnutímVydrží až 8 týdnůS bělicím účinkem** obsahuje <5% bělicí činidla na bázi kyslíku

 

Gelový disk přilne k WC míse. Vydrží až 8 týdnů! Žádné nehygienické závěsy.

Příprava a použití

Po použití může být atraktivní pro malé děti. Výrobek umístěte na nejméně viditelné místo pro děti. Čtěte návod pro použití na vnitřní straně balení.

 

 

Bezpečnostní varování

Duck® Fresh Discs™ - čistič WC Active Eukalyptus™ Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Po manipulaci s výrobkem si umyjte ruce. Dávejte pozor na malé děti, když jsou blízko toalety. Používejte pouze na WC mísy. Uchovávejte mimo dosah domácích zvířat. Zamezte styku s kůží.

 

Balení: Ramínko.

Složení výrobku

  • Obsahuje 2-methylundecanal

    Vývoj ceny produktu