Vaše poloha:

HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g

HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g

Výrobek HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo dětská výživa. .

Aktuální slevu na HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí, zeleninovo masový příkrm s těstovinami, od ukončeného 12. měsíce, sterilizované

Balení: 220 g EAN: 9062300103455 Kategorie: Potraviny / dětská výživa

Popis výrobku

 

Omega-3- Se sníženým obsahem soli- S omega- 3 mastnými kyselinami z BIO řepkového oleje - důležité pro vývoj mozku a nervových buněk- Pro zlepšený příjem jódu - důležitý pro činnost štítné žlázy- Bez přídavku mléčné složky, aromat a zahušťovadel - před použitím zamíchejte- Bez přídavků barviv¹ a konzervačních látek¹- Bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství)- S drobnými kousky- Složky jsou šetrně ošetřeny párou

 

Bioprodukt!

Příprava a použití

Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Přezkoušejte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce (+6°C) a spotřebujte do 24 hodin. Dodržujte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdarví dítěte. Tento výrobek opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že sklo zůstalo nepoškozeno. Pokud se střed víčka pod tlakem prohne, výrobek nepoužívejte. Bezpečnostní vakuový uzávěr musí při prvním otevření cvaknout.

 

 

Alergeny

Lepek, Pšenice

 

¹dle zákona. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte. Obsah masa při zpracování: 18,5g. Pečeť Bio kvality garantuje nejvyšší kvalitu a překračuje požadavky kladené EU na BIO produkty. Bio produkt ekologického zemědělství CZ-BIO-001. (HU-ÖKO-01) zemědělská produkce EU / mimo EU. Claus Hipp - Bio - Za to osobně ručím. Země původu Maďarsko. Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při: 10°C až +25°C.

Složení výrobku

  • Zelenina* 41 % (rajčata*, mrkev*, hrášek*)
  • Pitná voda
  • Vařené těstoviny* (mouka z tvrdé pšenice) 21 %
  • Kuřecí maso* 8,4 %
  • Pšeničná mouka*
  • Řepkový olej* 2,2 %
  • Cibule*
  • Jedlá sůl s jódem
  • *z ekologického zemědělství

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g
    Energetická hodnota kJ/kcal:  322/77   Tuky :  3,4 g  z toho nasycené MK:  0,6 g  z toho mononenasycené :  1,8 g  z toho polynenasycené :  1,0 g  Sacharidy :  7,6 g  z toho cukry :  1,3 g  Vláknina :  1,3 g  Bílkoviny :  3,3 g  Sůl :  0,35 g  Sodík :  0,14 g  Jód :  7 µg  referenční hodnoty jódu:  10 %  Kys. linolenová (omega-3 MK):    MK=mastné kyseliny:   
    220 g
    Energetická hodnota kJ/kcal:  709/169  Tuky :  7,5 g  z toho nasycené MK:  1,3 g  z toho mononenasycené :  4,0 g  z toho polynenasycené :  2,2 g  Sacharidy :  16,7 g  z toho cukry :  2,0 g  Vláknina :  2,9 g  Bílkoviny :  7,3 g  Sůl :  0,77 g  Sodík :  0,31 g  Jód :  15 µg  referenční hodnoty jódu:  21 %  Kys. linolenová (omega-3 MK):    MK=mastné kyseliny: