Vaše poloha:
Reklama Otevírací doba 1. 5. 2024 I Jaká bude otevírací doba prodejen na Svátek práce? I Magazín AC Reklama Otevírací doba prodejen na státní svátek 1. 5. 2024

Černý kašel u dětí a dospělých: Klíčové příznaky, které byste měli znát

Černý kašel, známý také jako pertuse, je vysoce nakažlivé respirační onemocnění, které postihuje lidi všech věkových kategorií. Vyznačuje se silnými záchvaty kašle, které mohou trvat až minutu a končit zvracením. Černý kašel může být obzvláště nebezpečný pro kojence a malé děti, kteří se s ním hůře vyrovnávají a mohou mít komplikace, jako je zápal plic.

Opravit nebo vyhodit? Nová pravidla podporují větší udržitelnost domácích spotřebičů

Nová pravidla ohledně domácích spotřebičů se blíží, a přinášejí s sebou revoluci v přístupu k jejich udržitelnosti. Tyto změny nejen podporují opravy a recyklaci, ale také pomáhají minimalizovat negativní dopad na životní prostředí. Jaké konkrétní kroky jsou v plánu a co to znamená pro vás jako spotřebitele?

Jak se zbavit plevele: Ověřené tipy a triky, které fungují

Už vás nebaví trávit hodiny bojováním s plevelem na zahradě? Hledáte účinné a šetrné metody, jak se ho zbavit jednou provždy? V tomto článku vám představíme ověřené tipy a triky, které vám pomohou zbavit se plevele a zajistit, že vaše zahrada bude zářit krásou.

Proč někteří lidé nenávidí koriandr a ti druzí ho zbožňují?

Koriandr, známý také jako cilantro, je aromatická bylinka, která se běžně používá v kuchyních po celém světě. Jeho svěží chuť a citrusové aroma dělí lidi na dva tábory: ty, kteří ho milují, a ty, kteří ho nenávidí.

Odhalte funkci tří přihrádek ve vaší pračce: Co znamenají symboly a jak je správně používat?

Chcete využít potenciál své pračky naplno? Odhalte její méně známé funkce a usnadněte si praní ještě více.

Kde najdete TOP produkty v akci?

Všichni se potýkáme s rostoucími cenami potravin, a proto hledáme cesty, jak ušetřit. Obchodní řetězce si to uvědomují a přicházejí s různými akcemi a slevami, abychom i nadále měli dostupné kvalitní potraviny. Díky těmto nabídkám můžeme nakupovat chytře a šetřit peníze na každém nákupu.

Hvězdy týdne I Kde nakoupíte nejlevněji?

Hledáte tipy, kde nakoupit za nejnižší ceny? Náš týdenní přehled akcí vám pomůže naplánovat nákupy chytře a efektivně. Získáte tak přehled o nejlepších nabídkách z obchodů ve vašem okolí a ušetříte tak drahocenný čas i peníze.

Jak předejít požáru ve vašem domově: Jednoduchá a účinná strategie

Požár je hrozivá událost, která může postihnout kohokoli a kdykoli. Oheň dokáže v krátké době zničit majetek a ohrozit životy. Proto je důležité vědět, jak se před požárem chránit a jak v případě jeho vzniku správně reagovat. V tomto článku se dozvíte, jak předejít vzniku požáru ve vašem domově a jak se na něj připravit.

Otevírací doba obchodů na Svátek práce 1. 5. 2024

Chystáte se na nákupy na státní svátek 1. května? Tento svátek může přinést některá omezení otevírací doby, proto je důležité být připraven. Zjistěte, které obchody a služby zůstanou přístupné, abyste mohli svůj den plánovat bez zbytečných komplikací. Podrobnosti o otevírací době obchodních řetězců jako Kaufland, Albert, Lidl a další zjistíte v našem článku, který vám pomůže užít si svátek bez zbytečných starostí.