Vaše poloha:

Lagris Rýže sushi 500g

Lagris Rýže sushi 500g

Výrobek Lagris Rýže sushi 500g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo rýže. .

Aktuální slevu na Lagris Rýže sushi 500g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Rýže kulatozrnná loupaná.

Balení: 500 g EAN: 8594004494177 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / rýže

Popis výrobku

 

Exotická rýže

 

Sushi se zrodilo v jihovýchodní Asii a je původně jídlem přístavních dělníků, vykladačů rybářských lodí. Byli chudí, proto do práce chodili jen s trochou suché rýže. Během vykládání nákladu ryb si občas z té, kterou právě nesli přes rameno, kousek syrového masa uřízli, schovali ho do válečku rýže v dlani a měli o vyvážené jídlo postaráno. Dnes má sushi mnoho podob s mnoha ingrediencemi, ale na počátku to byl váleček rýže a kousek syrové ryby v dlani přístavního dělníka...

Vyzkoušejte naše další zajímavé výrobky: Rýže arborio Rýže indiánská Rýže parboiled s indiánskou Rýže jasmínová Rýže basmati Rýže tří barev

 

Kód země původu suroviny*: * ITA = Itálie. Vyrobeno v České republice. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 70 %.

Složení výrobku

  • Vyrobeno z rýže seté (Oryza sativa L.)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100 g
    Energetická hodnota :  1463 kJ /  Tuky :  0,4 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  <0,1 g  Sacharidy :  80 g  z toho cukry :  0,3 g  Vláknina :  0,3 g  Bílkoviny :  5,6 g  Sůl :  <0,01 g  *Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal):    Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku:   
    % RI* na 100 g
    Energetická hodnota :  17 %  Tuky :  1 %  z toho nasycené mastné kyseliny:  <1 %  Sacharidy :  31 %  z toho cukry :  <1 %  Vláknina :  Bílkoviny :  11 %  Sůl :  0,1 %  *Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal):    Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku: