Vaše poloha:
Reklama Kaufland Card I Nakupujte a vyhrajte vysavač Dyson V15s Detect Submarine Reklama Kaufland Card I Nakupujte a vyhrajte vysavač Dyson V15s

Kde najdete TOP produkty v akci?

Všichni se potýkáme s rostoucími cenami potravin, a proto hledáme cesty, jak ušetřit. Obchodní řetězce si to uvědomují a přicházejí s různými akcemi a slevami, abychom i nadále měli dostupné kvalitní potraviny. Díky těmto nabídkám můžeme nakupovat chytře a šetřit peníze na každém nákupu.

Hvězdy týdne I Kde nakoupíte nejlevněji?

Hledáte tipy, kde nakoupit za nejnižší ceny? Náš týdenní přehled akcí vám pomůže naplánovat nákupy chytře a efektivně. Získáte tak přehled o nejlepších nabídkách z obchodů ve vašem okolí a ušetříte tak drahocenný čas i peníze.

Společně strávený čas: Nápady na aktivity s maminkou ke Dni matek

Blíží se Den matek, a co by bylo lepšího než strávit ho s vaší milovanou maminkou? Máte ještě zmatek ohledně toho, co s ní podniknout, abyste ji potěšili? Podívejme se na několik skvělých nápadů na aktivity a výlety, které vám pomohou oslavit tento důležitý svátek společně a vytvořit nezapomenutelné společné vzpomínky.

Jak přirozeně a bez chemie zbavit zahradu mandelinky bramborové

Mandelinka bramborová je jedním z nejvíce frustrujících škůdců pro zahrádkáře, zejména pro ty, kteří preferují přírodní přístupy v péči o zahradu. Tato malá broučí šelma může způsobit značné škody na úrodě brambor, pokud není řádně kontrolována. Nicméně existuje několik ekologických metod, jak s mandelinkou úspěšně bojovat, aniž bychom museli sahat po chemických postřicích.

Nenechte si ujít slevy v Kaufland aplikaci: Nakupujte chytře a levně u našich partnerů

Udělejte si radost a nakupujte chytře a levně s Kaufland aplikací. V ní naleznete exkluzivní slevy a akce u mnoha oblíbených partnerů. Ať už hledáte oblečení, elektroniku, knihy, nebo si chcete pochutnat na dobrém jídle, v Kaufland aplikaci si vždycky najdete to pravé pro vás.

Jak sušit a uchovávat koriandr pro maximální chuť a aroma?

Koriandr je jedním z nejoblíbenějších koření na světě. Dodává jídlu teplé, citrusové a mírně květinové aroma, které se hodí do široké škály pokrmů, od kari a hummusu až po omáčky a marinády. Ať už pěstujete koriandr sami, nebo si ho kupujete čerstvý v obchodě, je důležité ho správně skladovat, abyste zachovali jeho maximální chuť a aroma.

10 tipů, jak zůstat produktivní, když vás trápí chronická bolest

Pro řadu jedinců je chronická bolest nevyhnutelnou součástí jejich každodenního života, často brzdící jejich produktivitu a kvalitu života. Nicméně existují strategie, které mohou pomoci minimalizovat vliv bolesti na pracovní výkon a plnění povinností. Máme pro vás deset užitečných tipů, jak zůstat produktivní i přes bolest.

Tesco reaguje na potřeby studentů: Slevy s ISIC kartou nyní i o víkendech

Od října minulého roku si čeští studenti mohou vychutnávat desetiprocentní slevy v obchodech Tesco na základě svého studentského průkazu ISIC, avšak pouze od pondělí do pátku. Jako odpověď na názory a potřeby studentů, se situace mění. Od pondělí 22. dubna mohou studenti využívat své slevy i o víkendech.

Kaufland Card soutěž: Vyhrajte vysavač Dyson V15s Detect Submarine pro mokré a suché vysávání

Milujete úklid a toužíte po nejmodernějším pomocníkovi? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Kaufland Card má pro vás jedinečnou šanci vyhrát vysoce výkonný vysavač Dyson V15s Detect Submarine pro mokré a suché vysávání a k tomu workshop na levandulovém poli na Moravě pro vás a vaši doprovodnou osobu.