Vaše poloha:

Český hovězí steak z mladého býka - na tatarský biftek

Český hovězí steak z mladého býka - na tatarský biftek

Výrobek Český hovězí steak z mladého býka - na tatarský biftek momentálně není v akci. .

Aktuální slevu na Český hovězí steak z mladého býka - na tatarský biftek zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Mladý býk, hovězí tatarský biftek, výsekové maso z hovězí svíčkové

EAN: 2979810000000

Popis výrobku

 

Šťavnatý kus hovězího

 

Příprava a použití

Příprava tatarského bifteku Maso naškrábeme ostrým nožem nebo najemno nameleme mlýnkem na maso. Připravenou směs osolíme a opepříme. Navlhčenou rukou z masa vytvarujeme 2 bochánky, které položíme na servírovací talíře. Bochánky ve středu promáčkneme a do vzniklého důlku vložíme syrový žloutek. Kolem bifteku rozdělíme nasekanou cibuli, mletou papriku, mletý kmín, popř. hořčici, kečup, nebo tabasco. Jednotlivé ingredience postupně vmícháváme podle vlastní chuti. Podáváme s topinkami a česnekem na jejich potření.

 

 

Vakuově baleno. České maso od řezníků z Kostelce CZ333. Balení: Volné.

 

Skladování: Skladujte při teplotě +1°C až +4°C.

Mohlo by vás zajímat:
Recept hovězí biftek na iDNES.cz
Recept hovězí biftek na Labuznik.cz

Spolupracujeme s: