Český hovězí steak z mladého býka - roštěná

Výrobek Český hovězí steak z mladého býka - roštěná momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo maso. .
Aktuální slevu na Český hovězí steak z mladého býka - roštěná zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .
Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.
Podobné a související zboží
Informace o výrobku
Mladý býk, hovězí steak z roštěné
EAN: 2950330000000 Kategorie: Potraviny / maso
Popis výrobku
Šťavnatý kus hovězího
Příprava a použití
Příprava steaků: Návod k použití: Při přípravě steaků nepoužívejte paličku, abyste nenarušili strukturu masa, jenom mírně naklepejte rukou. Nemusíte solit ani nakládat, před tepelnou úpravou stačí maso zalít olivovým olejem a nechat chvíli odležet. Opékejte na dobře rozpálené pánvi, olej již používat nemusíte. Nikdy do masa nepíchejte, vyteče šťáva. Stupně propečení: Opékáme vždy po obou stranách. Very rare: 1-1,5 min na silném plameni, steak je zprudka opečený, uvnitř syrový, teplota uprostřed 33-37°C. Rare: 1,5-2 min na silném plameni, steak je šťavnatý, krvavý uprostřed, teplota 42-47°C. Medium: 2,5-3 min na středním plameni, steak je šťavnatý, středně propečený, růžový uprostřed, teplota 55°C. Well done: max. 5 min na středním plameni, steak je propečený, uprostřed lehce růžový, bez krve, teplota 74-76°C. Nyní steak z obou stran osolte mořskou solí a položte na nahřátý talíř.
Výsekové maso. Vakuově baleno. České maso od řezníků z Kostelce CZ333. Balení: Volné.
Skladování: Skladujte při teplotě +1°C až +4°C.
Platí do vyprodání zásob.
Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.
Mohlo by vás zajímat:
Recept hovězí roštěná steak na iDNES.cz