Vaše poloha:

Kotányi Pepř černý mletý 20g

Kotányi Pepř černý mletý 20g

Aktuální slevu na Kotányi Pepř černý mletý 20g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Potraviny nebo dochucovadla nebo koření.

Zbývá 20 dní

Platí do: Čtvrtek 31.7.2025

Informace o výrobku

Balení: 20 g EAN: 8590132015468 Kategorie: Potraviny / dochucovadla / koření

Popis výrobku

Díky své univerzálnosti je pepř pravou hvězdou mezi kořením a pro svoji výraznou a pikantní chuť je oblíben na celém světě. Zvláště jemně mletý, černý pepř KOTÁNYI propůjčí vašim pokrmům obzvláště pikantní chuť. Vyzkoušejte i tento pikantní nápad: Pepřový koláč quiche s pórkem pro 2 osoby potřebujeme: 300 g hladké mouky, 200 g másla, 1 vejce, 1 polévkovou lžíci černého mletého pepře KOTÁNYI, sůl, 1 čajovou lžičku majoránky, 2 pórky, 1 cibuli, 1 polévkovou lžíci másla, Na zálivku: 1/8 litru mléka, 1/8 litru smetany ke šlehání, 2 vejce, špetku soli, mletý muškátový oříšek KOTÁNYI, 1 polévkovou lžíci sekané petrželky, 2 polévkové lžíce nastrouhaného ementálu. Příprava: těsto uhněteme z mléka, vejce a koření a necháme 1 hodinu odpočinout. Pórek a cibuli nakrájíme na jemno a orestujeme na másle. Vyválíme těsto, vložíme jej do formy, propícháme, zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě asi 7-8 minut při teplotě 190 °C. Z těsta sejmeme alobal a na těsto položíme zeleninu. Smícháme přísady na zálivku, přelijeme jí koláč a necháme péci ještě 20 minut. Tip: servírujeme s křupavým listovým salátem.

Kotányi Premium kvalita. Kvalita z přesvědčení Tradice od r. 1881. Vše začalo v roce 1881 Janosem Kotányi a paprikou a zanedlouho to bylo ušlechtilé koření a bylinky z celého světa - jim dáváme celou svou vášeň. Tehdy, stejně jako dnes. Proto pro dosažení jedinečné Kotányi chuti používáme pouze ty nejkvalitnější přísady. Nechte se jimi také inspirovat.

Příprava a použití

Použití: maso, ryby, zelenina, polévky, omáčky i dresinky.

 

 

Tento obal chrání aroma výrobku. Země původu Rakousko. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Uchovávejte v suchu (max. do 25°C a 70% relativní vlhkosti vzduchu).

Spolupracujeme s: