Vaše poloha:

Lagris Rýže parboiled 4 varné sáčky 480g

Lagris Rýže parboiled 4 varné sáčky 480g

Výrobek Lagris Rýže parboiled 4 varné sáčky 480g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo rýže. .

Aktuální slevu na Lagris Rýže parboiled 4 varné sáčky 480g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Rýže dlouhozrnná parboiled 10 min.

Balení: 480 g EAN: 8594004492746 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / rýže

Popis výrobku

 

Příprava 10 minut4x varné sáčky

 

Než se rýže změní v rýži parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž vitaminy a minerály přecházejí ze slupky rýže dovnitř do zrna, které se nakonec ještě oloupe a vyleští. Parboiled rýže je kyprá, sypká, nelepí se a nerozváří. Navíc úpravou získává na kvalitě a má i vyšší výživové hodnoty než klasická bílá rýže.

Vyzkoušejte naše další zajímavé výrobky: Rýže parboiled s indiánskou Rýže arborio Rýže basmati Rýže tří barev Rýže sushi Rýže jasmínová

 

Informace pro alergiky

Výrobek může obsahovat vejce, mléko, lepek a sóju.

 

Kód země původu suroviny*: *ITA = Itálie, GRC = Řecko, KHM = Kambodža, VNM = Vietnam, MMR = Myanmar. Vyrobeno v České republice. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.

Složení výrobku

  • Vyrobeno z rýže seté (Oryza sativa L.)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100g
    Energetická hodnota :  1531 kJ /  Tuky :  0,4 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  <0,1 g  Sacharidy :  82 g  z toho cukry :  0,4 g  Vláknina :  1,0 g  Bílkoviny :  7,7 g  Sůl :  <0,01 g  *Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal):    Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího se sodíku:   
    % RI* na 100 g
    Energetická hodnota :  18 %  Tuky :  1 %  z toho nasycené mastné kyseliny:  <1 %  Sacharidy :  31 %  z toho cukry :  <1 %  Vláknina :  Bílkoviny :  15 %  Sůl :  0,1 %  *Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal):    Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího se sodíku:   

    Spolupracujeme s: