Dr. Max I AKCE 1+1 navíc! XXXLutz I Nakup víc, zaplať míň! -sleva 33%

Cukroví pečeme jedině s HEROU

23.11.2021

Vánoce jsou každý den blíž a blíž! Hledáte recepty na vánoční cukroví? Připravili jsme pro Vás několik receptů na vánoční cukroví s HEROU. Naše pečení s HEROU si určitě zamilujete.

Cukroví pečeme jedině s HEROU
(Foto: facebook/Hera)

 

Historie HERA značky začíná již v roce 1928 a dodnes je věrným pomocníkem v kuchyni každého, kdo miluje pečení. Jedná se o kvalitní rostlinný tuk s tradicí. Existují dvě varianty HERA rostlinného tuku, a to HERA klasická a HERA máslová.

 

HERA klasická HERA máslová

 

HERA klasická je rostlinný tuk ideální na jakékoliv pečení. Lze ji snadno našlehat, použít jak na pečení, tak i do krémů. Nesráží se a má hladkou texturu. Ihned po vytažení z lednice se dá s ní jednoduše pracovat. Obsahuje 72% tuku.

HERA složení: rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, slunečnicový, v různém poměru), voda, emulgátor, jedlá sůl (0,2%), sušená syrovátka, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), aroma, vitamín A, vitamin D3, vitamin E, barvivo (karoteny).

HERA máslová je mladší variantou klasického rostlinného tuku HERA. Kromě klasického pečení je ideální i do krémů, krémových dezertů a dortů. Lze ji snadno našlehat, má příjemnou máslovou příchuť a nesráží se. Obsahuje 78% tuku.

HERA máslová složení: rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, slunečnicový, v různém poměru), voda, sušená syrovátka, jedlá sůl (0,4 %), emulgátor, aromata másla (obsahují mléko), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), barvivo (karoteny), vitamín A, vitamin D.

 

Pečení s HEROU – recepty

 

Linecké cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku, máslo nastrouháme, přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, žloutky a citronovou šťávu. Všechny suroviny smícháme v míse a pořádně vypracujeme v hladké těsto. Hotové těsto necháme v chladu odpočinout zhruba 2 hodiny.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 3 mm. Pokud se těsto lepí, podsypáváme moukou. Připravíme si formičky a vykrájíme libovolné tvary, které skládáme na plech s pečícím papírem. Z poloviny tvarů vypíchneme kovovou trubičkou střed. Linecké cukroví pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů zhruba 7 minut.

Když je cukroví upečené, vyndáme jej z trouby a necháme vychladnout. Po vychladnutí slepujeme marmeládou.

 

Šlehačkové cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku, máslo nastrouháme a přidáme šlehačku. Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Připravené těsto by se nemělo lepit. Těsto necháme chvíli v chladu odpočinout.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 4-5 mm. Pokud se těsto lepí, podsypáváme moukou. Z těsta vykrájíme libovolné tvary a skládáme je na plech s pečícím papírem. Šlehačkové cukroví pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut na 170 stupňů.

V míse smícháme moučkový cukr, vanilkový cukr a skořici. Upečené těsto obalujeme v této směsi.

 

Kokosové cukroví

 

Ingredience

 

Příprava

Nejdříve prosejeme na válu mouku a přidáme půlku balení prášku do pečiva. Máslo nastrouháme a přidáme k mouce spolu s moučkovým cukrem, nastrouhaným kokosem a vejce. Všechny suroviny smícháme a vypracujeme vláčné těsto, které by se nemělo lepit.

Na pomoučeném vále vyválíme plát silný 4 mm a vykrájíme libovolné tvary, které poté skládáme na plech s pečícím papírem. Kokosové cukroví pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Zdobíme podle chuti, lze jej ozdobit čokoládou nebo jinou polevou.

Dobrou chuť!

Hera v akci

Hera Classic 250g

Rostlinný roztíratelný tuk (72%) na pečení a vaření.

Penny Market
14,90
14,90 Cena

Zobrazit více

 

 

 

 

Mohlo by Vás zajímat

Pečeme vánoční cukroví: Perníčky

Také si nemůžete představit Vánoce bez voňavých a měkkých perníčků? Vyzkoušejte naše skvělé recepty na tradiční klasické perníčky, ale i perníčky veganské.

Pečeme vánoční cukroví: nepečené cukroví aneb na poslední chvíli

Nestíháte složitější přípravu vánočního cukroví? Připravili jsme pro Vás recepty na několik druhů nepečeného vánočního cukroví. Tyto chutné sladkosti připravíte za pár minut ani nemusíte rozpalovat troubu!

Otevírací doba o Vánocích 2021

Vánoční svátky a Silvestr se blíží. Zajímá Vás, jak budou otevřeny obchody o vánočních svátcích a na Silvestra? Připravili jsem pro Vás přehled otevíracích dob Vašich oblíbených obchodů letošních svátcích.

Připravte si poctivou horkou čokoládu se šlehačkou

Jak všichni dobře víme, Vánoce si nejvíce užívají děti. Proto bychom neměli zapomínat v rámci vánočního hodování ani na tyto malé strávníky a připravit jim nápoj, který je ztělesněním vánoční atmosféry. Ano, řeč je o poctivé horké čokoládě se šlehačkou, která chutná, zahřeje a pohladí po duši.

Připravte si poctivý domácí svařák, který vám zpříjemní vánoční večery

I když jsou Vánoce každý rok plné shonu, uklízení a stresu, nesmíme zapomínat na jejich jedinečné a magické kouzlo. Najděte si během adventních dnů alespoň chvilku, kdy hodíte všechny starosti a přípravy za hlavu a provoníte svůj domov aromatickým domácím svařákem.

Sháníte na poslední chvíli dárek pro svou ženu nebo maminku?

Vánoce jsou za dveřmi! Jaké jsou nejlepší dárky pro ženy k Vánocům? Připravili jsme pro Vás pár tipů, které Vám usnadní nákup vánočních dárků.

Zkuste náš recept na výborný domácí vánoční baileys

K vánoční pohodě patří nejen cukroví, vánočka a štědrovečerní večeře, ale i dobré pití. Posedět s přáteli nebo rodinou se sklenkou likéru v ruce je téměř definicí vánoční pohody. Vyzkoušejte tento rok výborný vánoční baileys a buďte si jisti, že k vám všechny návštěvy budou chodit s širokým úsměvem na tváři. Navíc, vánoční baileys je i skvělým vánočním dárkem.

Pečeme vánoční cukroví: Pařížské rohlíčky

Na svátečním stole určitě nesmí chybět křehké pařížské rohlíčky, které patří mezi jednu z nejoblíbenějších vánočních dobrot. Máme pro Vás par tipů, jak připravit ty nejlahodnější pařížské rohlíčky.

Jak si užít vánoční pohodu? Jedině s domácím vaječňákem!

K vánočním svátkům neodmyslitelně patří domácí vaječný likér. Vyzkoušejte tedy jeden z našich receptů a užijte si ty pravé pohodové Vánoce.

Pečeme vánoční cukroví: Išelské cukroví

Išelské cukroví zmizí ze stolu vždy jako první! Připravili jsme pro Vás skvělý recept na toto oblíbené vánoční cukroví.

Nejoblíbenější letáky


Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. 624/1992 Sb. právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu z příslušné smlouvy. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869 (www.coi.cz).

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.