Vaše poloha:

Jak sušit a uchovávat koriandr pro maximální chuť a aroma?

Koriandr je jedním z nejoblíbenějších koření na světě. Dodává jídlu teplé, citrusové a mírně květinové aroma, které se hodí do široké škály pokrmů, od kari a hummusu až po omáčky a marinády. Ať už pěstujete koriandr sami, nebo si ho kupujete čerstvý v obchodě, je důležité ho správně skladovat, abyste zachovali jeho maximální chuť a aroma.

10 tipů, jak zůstat produktivní, když vás trápí chronická bolest

Pro řadu jedinců je chronická bolest nevyhnutelnou součástí jejich každodenního života, často brzdící jejich produktivitu a kvalitu života. Nicméně existují strategie, které mohou pomoci minimalizovat vliv bolesti na pracovní výkon a plnění povinností. Máme pro vás deset užitečných tipů, jak zůstat produktivní i přes bolest.

Tesco reaguje na potřeby studentů: Slevy s ISIC kartou nyní i o víkendech

Od října minulého roku si čeští studenti mohou vychutnávat desetiprocentní slevy v obchodech Tesco na základě svého studentského průkazu ISIC, avšak pouze od pondělí do pátku. Jako odpověď na názory a potřeby studentů, se situace mění. Od pondělí 22. dubna mohou studenti využívat své slevy i o víkendech.

Kaufland Card soutěž: Vyhrajte vysavač Dyson V15s Detect Submarine pro mokré a suché vysávání

Milujete úklid a toužíte po nejmodernějším pomocníkovi? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Kaufland Card má pro vás jedinečnou šanci vyhrát vysoce výkonný vysavač Dyson V15s Detect Submarine pro mokré a suché vysávání a k tomu workshop na levandulovém poli na Moravě pro vás a vaši doprovodnou osobu.

Otevírací doba obchodů na státní svátek Den vítězství 8. 5. 2024

Plánujete nákupy na Den vítězství? Pak si raději předem ověřte otevírací dobu obchodů. V tento státní svátek, který připadá na 8. května 2024, totiž platí pro otevírání prodejen zvláštní pravidla .Podrobnosti o otevírací době obchodních řetězců jako Kaufland, Albert, Lidl a další zjistíte v našem článku, který vám pomůže užít si svátek bez zbytečných starostí.

Jak efektivně využít potraviny: Čtyři metody, jak předejít jejich plýtvání doma

Plýtvání potravinami je jedním z nejzávažnějších problémů současnosti. Každý rok se vyhodí více než jedna třetina všech vyprodukovaných potravin. Poradíme vám, jak plýtvání omezit, abyste pomohli nejen životnímu prostředí, ale i své peněžence.

Milujete mořské plody? Nová studie odhaluje skryté riziko "Forever Chemicals"

Milujete mořské plody? Pokud ano, možná budete překvapeni tím, co nová studie odhaluje. Zdá se, že oblíbené mořské pochoutky, jako jsou ryby a měkkýši, mohou nést skryté zdravotní riziko spojené s látkami nazývanými „Forever Chemicals“ nebo PFAS (Per- and polyfluorinated alkyl substances), tzn.: (per- a polyfluorované alkylové látky). Co toto znamená pro vaši stravu a vaše zdraví? Přečtěte si náš článek a zjistěte víc.

Kde najdete TOP produkty v akci?

Všichni se potýkáme s rostoucími cenami potravin, a proto hledáme cesty, jak ušetřit. Obchodní řetězce si to uvědomují a přicházejí s různými akcemi a slevami, abychom i nadále měli dostupné kvalitní potraviny. Díky těmto nabídkám můžeme nakupovat chytře a šetřit peníze na každém nákupu.

Hvězdy týdne I Kde nakoupíte nejlevněji?

Hledáte tipy, kde nakoupit za nejnižší ceny? Náš týdenní přehled akcí vám pomůže naplánovat nákupy chytře a efektivně. Získáte tak přehled o nejlepších nabídkách z obchodů ve vašem okolí a ušetříte tak drahocenný čas i peníze.