Dr. Max I Při nákupu dvou produktů skinexpert BY DR.MAX Natur Oil, získáte druhý za 0,01Kč !!!! Druhý skinexpert BY DR.MAX Natur Oil za 0,01Kč
Dr. Oetker Krtkův dort 410g

Dr. Oetker Krtkův dort 410g

Aktuální slevu na Dr. Oetker Krtkův dort 410g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Dr. Oetker , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo trvanlivé.

Akční cena: od 49,80

Platí do: Úterý 24.5.2022  

Platí v prodejnách MAKRO Leták

Leták MAKRO

Podobné a související zboží

31,50 - 31,90
31,50 - 31,90 Cena
Reklama
16,20 - 16,90
16,20 - 16,90 Cena

Informace o výrobku

Značka: Dr. OetkerVýrobce: Dr. OetkerBalení: 410 gEAN: 8595072607209Kategorie: Potraviny / trvanlivé

Popis výrobku

Příprava a použití

Přidejte vejce, mléko, banány, smetanu ke šlehání a tuk Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g kousků hořké čokolády K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 150 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu ø 26 cm. 1. Příprava těsta Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. 2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. 3. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v chladničce asi 3 hodiny ztuhnout.

 

 

Alergeny

Pšenice, Mléko

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu!

Složení výrobku

  • Cukr
  • Pšeničná mouka
  • Čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny))
  • Pšeničný škrob
  • Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • Emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučněné mléko, stabilizátor (difosforečnan sodný))
  • Dextróza
  • Jedlá želatina
  • Kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný)
  • Modifikovaný bramborový škrob
  • Aroma
  • Jedlá sůl
  • Zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)

    Vývoj ceny produktu

    Platí do vyprodání zásob.
    Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.


    Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. 624/1992 Sb. právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu z příslušné smlouvy. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869 (www.coi.cz).

    Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.