Vaše poloha:

Dr. Oetker Pařížský dort 550g

Dr. Oetker Pařížský dort 550g

Výrobek Dr. Oetker Pařížský dort 550g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Dr. Oetker z kategorie .

Aktuální slevu na Dr. Oetker Pařížský dort 550g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Sypká směs na přípravu dortu

Značka: Dr. Oetker Výrobce: Dr. Oetker Balení: 550 g EAN: 8595072618953

Popis výrobku

 

Čokoládová specialita

 

Příprava a použití

Přidejte vodu, olej, vejce a smetanu ke šlehání. Balení obsahuje: 450 g směsi na vláčný korpus 100 g na lehký pařížský krém K tomu přidáte: Na korpus: 260 ml vody, 30 ml oleje, (3 polévkové lžíce), 1-2 vejce (velikosti M) Na krém: 400-500 ml smetany ke šlehání Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 150 °C 35-40 min. Horkovzdušná trouba: 130 °C 35-40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35-40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu Ø 26 cm. 1. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vysypeme do hrnce. Přilijeme smetanu ke šlehání, za stálého míchání přivedeme do varu a 1 minutu povaříme. Odstavíme z plotny, necháme trochu zchladnout, poté vložíme do chladničky a necháme minimálně 3 hodiny vychladnout. Nejlépe je nechat smetanu vychladit přes noc. 2. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a 1 nebo 2 vejce. Těsto vymícháme vařečkou nebo metličkou dohladka. Hladké těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy, vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. 3. Dokončení dortu Upečený korpus necháme vychladnout a poté jej jednou podélně překrojíme. Vychlazenou pařížskou smetanu vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dotuha. Polovinou pařížské šlehačky potřeme spodní díl korpusu, přikryjeme vrchním dílem korpusu a zbytkem šlehačky potřeme vrch a okraje dortu. TIP: Dort můžeme ozdobit strouhanou čokoládou nebo Zdobením Dr. Oetker. Do dortu můžeme také přidat na kolečka nakrájené banány, které poklademe na spodní korpus pod krém.

 

 

Alergeny

Pšenice

 

Země původu Česká republika. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu!

Složení výrobku

  • Pšeničná mouka
  • Cukr
  • Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
  • Čokoládové kousky 7 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny), aroma) - země původu Německo
  • Kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný)
  • Jedlá sůl
  • Vláknina
  • Aroma

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Na 100 g
    Výživové údaje v hotovém výrobku:*:    Energetická hodnota :  1298 kJ  Tuky :  15,4 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  11,6 g  Sacharidy :  38,0 g  z toho cukry :  31,9 g  Bílkoviny :  4,8 g  Sůl :  0,27 g  * dort připraven podle návodu se 2 vejci a 500 ml smetany ke šlehání:    ** referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal):   
    Na 1 porci à 90 g
    Výživové údaje v hotovém výrobku:*:    Energetická hodnota :  1168 kJ  Tuky :  13,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  10,4 g  Sacharidy :  34,2 g  z toho cukry :  28,7 g  Bílkoviny :  4,3 g  Sůl :  0,24 g  * dort připraven podle návodu se 2 vejci a 500 ml smetany ke šlehání:    ** referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal):   
    (%**)
    Výživové údaje v hotovém výrobku:*:    Energetická hodnota :    Tuky :  20 %  z toho nasycené mastné kyseliny:  52 %  Sacharidy :  13 %  z toho cukry :  32 %  Bílkoviny :  9 %  Sůl :  4 %  * dort připraven podle návodu se 2 vejci a 500 ml smetany ke šlehání:    ** referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal):