Vaše poloha:

FRISKIES Junior 500g

FRISKIES Junior 500g

Výrobek FRISKIES Junior 500g momentálně není v akci. .

Aktuální slevu na FRISKIES Junior 500g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Kompletní krmivo pro štěňata od 6 týdnů

Výrobce: Nestlé Balení: 500 g EAN: 3010470169692

Popis výrobku

Štěňata potřebují kvůli svému růstu a hravosti víc energie než dospělí psi. Krmivo FRISKIES Junior je 100% vyvážená a výživná strava se zvýšeným obsahem bílkovin a s odpovídající úrovní vitamínů, kterou štěňata potřebují.

Příprava a použití

Štěňata ve věku do 3 měsíců krmte denně 3-4 dávkami zvlhčené potravy. Po dosažení věku 3 měsíců postupně omezte zvlhčování a krmte 3krát denně. V období od 6 do 18 měsíců podávejte 2 dávky krmiva denně. Při každém výše uvedeném dávkování dovolte štěněti jíst po dobu 10-15 minut. Krmení odeberte, jakmile štěně přestane jíst, aby se nepřejídalo. Doporučené denní dávky by měly být přizpůsobeny klimatickým podmínkám, úrovni aktivity a fyzické kondici zvířete.

 

 

Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě.

Složení výrobku

  • Obiloviny, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (8 %)*, oleje a tuky, bílkovinné extrakty rostlinného původu, cukry, minerální látky, mléko a výrobky z mléka (v granulích tvaru kosti: 0,7 % sušeného odstředěného mléka, což odpovídá 4 % odstředěného mléka), zelenina (0,08 % sušené zeleniny, což odpovídá 0,5 % zeleniny)
  • *odpovídající 16 % rehydratovaného masa a vedlejších výrobků živočišného původu s min. 4 % kuřete

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Doplňkové látky:
    Nutriční doplňkové látky::    M.j./kg::    Vit. A:  20000  Vit. D3:  1160  Vit. E:  95  Mg/kg::    Fe (E1):  250  I (E2):  3,1  Cu (E4):  36  Mn (E5):  19  Zn (E6):  408  Se (E8):  0,44  S barvivy a antioxidanty:    Analytické složky::    Protein:  25,0 %  Obsah tuku:  12,0 %  Obsah anorganických látek:  7,5 %  Hrubá vláknina:  2,5 % 

    Spolupracujeme s: