Hamé Chalupářský guláš hotové jídlo 415g

Výrobek Hamé Chalupářský guláš hotové jídlo 415g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo ostatní potraviny. .
Aktuální slevu na Hamé Chalupářský guláš hotové jídlo 415g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .
Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.
Podobné a související zboží
Informace o výrobku
Chalupářský guláš. Sterilované hotové jídlo, konzerva.
Výrobce: Hamé Balení: 415 g EAN: 8594001693085 Kategorie: Potraviny / ostatní potraviny
Popis výrobku
Ttradiční a poctivý chalupářský guláš plný masa a uzenin zasytí nejen statné chalupáře.
Trvanlivá hotová jídla Hamé jsou skvělými pomocníky v kuchyni i na cestách, když zrovna nemáte čas a chuť vařit.
Příprava a použití
Část pevné složky masa a uzeniny přechází zpracováním do omáčky. Před upotřebením ohřejte na vhodnou teplotu za stálého míchání.
Balení: Plechovka.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 0-28 °C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Složení výrobku
- Voda
- Hovězí maso
- Uzenina (drůbeží maso strojně oddělené, vepřové maso, hovězí maso, voda, vepřové kůže, bramborový škrob, solící směs (sůl, konzervant E 250), živočišný protein, zahušťovadla E 407, E 412, E 417, Stabilizátory E 450, E 451, zesilovač chuti E 621, hroznový cukr, antioxidant E 301, aroma, kořenící extrakty, barviva E 120, E 162, regulátor kyselosti E 330)
- Cibule
- Řepkový olej
- Paprika
- Zahušťující přísada (modifikovaný škrob, zahušťovadla: xanthan a guarová guma, stabilizátor: karboxymethylcelulóza)
- Sůl
- Rajčatový protlak
- Koření a výtažky koření
- Obsah hov. masa v okamžiku zpracování 22,5 % hm. a uzeniny 13 % hm.
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
Na 100 g výrobku
Energetická hodnota : 610 kJ / 147 kcal Tuky : 11,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8 g Sacharidy : 3,6 g z toho cukry : 1,2 g Bílkoviny : 6,7 g Sůl : 1,4 gPlatí do vyprodání zásob.
Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.