Na prestižní mezinárodní konferenci zaměřené na letištní služby, která se konala koncem června v Kalifornii, získala Bageterie Boulevard na pražském letišti významné ocenění. Konference Airport Food & Beverage (FAB) + Hospitality Conference and Awards je jedinou globální akcí zaměřenou na stravování a pohostinství na letištích. V soutěži bylo hodnoceno více než 300 přihlášených podniků v 17 různých kategoriích.
Inovativní český koncept Bageterie Boulevard triumfoval v kategorii fast food v regionu Evropa. Kategorie fast food je na této konferenci klíčová, neboť představuje zásadní složku nabídky občerstvení na letištích po celém světě. Získané ocenění tak podtrhuje kvalitu služeb tuzemské pobočky a oceňuje její inovativní přístup.
Hodnocení se zaměřuje na podniky, které představují neotřelé koncepty, vysoce kvalitní služby a cenově dostupné produkty. Bageterie Boulevard zaujala porotu svým menu v praktickém balení, které je ideální na palubu letadla, i novou službou donášky objednávky přímo k bráně (tzv. gate). Objednávky lze navíc zadávat nejen u obsluhy a na samoobslužných kioscích, ale také přes aplikaci Bageterie Boulevard.
Jedním z hlavních hodnocených kritérií byla také rychlost obsluhy. Ta je pro provoz fastfoodu na vytíženém letišti klíčová, neboť doba čekání je pro cestující s omezeným časem zcela zásadní. Bageterie Boulevard vynikla efektivním systémem přípravy i servírování pokrmů.
Od svého otevření v listopadu minulého roku se Bageterie Boulevard na pražském letišti provozovaná společností Lagardère Travel Retail rychle rychle stala u zákazníků nesmírně populární, a rozšířila proto nabídku občerstvení na letišti. Úspěch provozovny v prostorech letiště je dalším významným krokem v rozvoji a expanzi společnosti. Získané ocenění navíc potvrzuje, že Bageterie Boulevard dokáže nejen splnit, ale i předčit očekávání cestujících, a nastavuje tak vysoký standard pro letištní gastronomii na celosvětové úrovni.