Vaše poloha:

Always Ultra super plus hygienické vložky 32 ks

Always Ultra super plus hygienické vložky 32 ks

Aktuální slevu na Always Ultra super plus hygienické vložky 32 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty značky Always , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo dámská hygiena nebo vložky.

ROSSMANN

Zbývá 12 dní

Platí do: Úterý 7.5.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Nespokojte se s ničím jiným než s 3násobnou ochranou s ALWAYS Ultra Den Long (Velikost 2) hygienickými vložkami s křidélky. Vložky Always absorbují během několika sekund díky technologii InstantDry a zabraňují protečení a zápachu díky technologiím LeakGuard a OdorLock. Jejich jedinečná křidélka ComfortLock jsou navržena tak, aby se lépe přizpůsobila jakémukoliv typu spodního prádla (v porovnání s předchozím produktem). Pro extra ochranu v noci použijte Always Ultra velikost 5. Vložky Always jsou dermatologicky schváleny Aliancí pro zdraví pokožky (Skin Health Alliance).3násobná ochrana, abyste se během menstruace cítila svěže a čistěSuper absorpční hygienické vložky se systémem InstantDry, který absorbuje tekutinu během několika sekundTechnologie LeakGuard uzamyká tekutinu uvnitř a pomáhá předcházet protečeníHygienické vložky Always Ultra mají technologii OdourLock, která neutralizuje zápachKřidélka ComfortLock jsou navržena tak, aby se lépe přizpůsobila jakémukoliv typu spodního prádla (v porovnání s předchozím produktem)Schválili dermatologové z Aliance pro zdraví pokožky (Skin Health Alliance)

Značka: Always Výrobce: Procter & Gamble EAN: 4015400095132 Kategorie: Drogerie a parfumerie / dámská hygiena / vložky

Popis výrobku

 

Až 100% ochrana před protečením

 

 

Mega economy* *Na základě doporučené maloobchodní ceny 8kusového balení. Výrobce (viz kód na obalu). Balení: Baleno teplem.

Upozornění pro nabídku ROSSMANN: Nespokojte se s ničím jiným než s 3násobnou ochranou s ALWAYS Ultra Den Long (Velikost 2) hygienickými vložkami s křidélky. Vložky Always absorbují během několika sekund díky technologii InstantDry a zabraňují protečení a zápachu díky technologiím LeakGuard a OdorLock. Jejich jedinečná křidélka ComfortLock jsou navržena tak, aby se lépe přizpůsobila jakémukoliv typu spodního prádla (v porovnání s předchozím produktem). Pro extra ochranu v noci použijte Always Ultra velikost 5. Vložky Always jsou dermatologicky schváleny Aliancí pro zdraví pokožky (Skin Health Alliance).3násobná ochrana, abyste se během menstruace cítila svěže a čistěSuper absorpční hygienické vložky se systémem InstantDry, který absorbuje tekutinu během několika sekundTechnologie LeakGuard uzamyká tekutinu uvnitř a pomáhá předcházet protečeníHygienické vložky Always Ultra mají technologii OdourLock, která neutralizuje zápachKřidélka ComfortLock jsou navržena tak, aby se lépe přizpůsobila jakémukoliv typu spodního prádla (v porovnání s předchozím produktem)Schválili dermatologové z Aliance pro zdraví pokožky (Skin Health Alliance)