Hamé Bramborový guláš s uzeninou 415g

Výrobek Hamé Bramborový guláš s uzeninou 415g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo ostatní potraviny. .
Aktuální slevu na Hamé Bramborový guláš s uzeninou 415g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .
Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.
Podobné a související zboží
Informace o výrobku
Sterilované hotové jídlo, konzerva.
Výrobce: Hamé Balení: 415 g EAN: 8594001693016 Kategorie: Potraviny / ostatní potraviny
Popis výrobku
Poctivý bramborový guláš od Hamé obsahuje uzeninu, brambory a koření.
Trvanlivá hotová jídla Hamé jsou skvělými pomocníky v kuchyni i na cestách, když zrovna nemáte čas a chuť vařit.
Příprava a použití
Před upotřebením ohřejte na vhodnou teplotu za stálého míchání.
Alergeny
Celer, Mléko, Sója, PšeniceBalení: Plechovka.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 0-28 °C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 °C a spotřebujte do 48 hodin.
Složení výrobku
- Voda
- Brambory (30 % hm.)
- Uzenina 19 % hm. (drůbeží maso strojně oddělené, vepřové maso, hovězí maso, voda, vepřové kůže, bramborový škrob, solící směs (sůl, konzervant E250), živočišný protein, zahušťovadla E407, E412, E417, stabilizátory E450, E451, zesil. chuti E621, hrozn. cukr, antiox. E301, aroma kořenící extrakty, barviva E120, E162, reg. kyselosti E330)
- Cibule
- Řepkový olej
- Zahušťující přísada (modifikovaný škrob, zahušťovadla: xanthan a guarová guma, stabilizátor: karboxymethylcelulóza)
- Sůl
- Rajčatový protlak
- Koření
- Kořenící přípravek (sůl, plně ztuž. palmový tuk, sojový hydrolyzát, pšeničný škrob, masový extrakt, cukr, suš. hov. maso (obsahuje laktózu), zelenina, celer, extrakt koření)
- Aroma
Výživové hodnoty
Výživové hodnoty
na 100 g výrobku
energetická hodnota : 527 kJ / 126 kcal tuky : 8,5 g z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g sacharidy : 9,3 g z toho cukry : 0,9 g bílkoviny : 3,2 g sůl : 1,3 gPlatí do vyprodání zásob.
Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací.