Vaše poloha:

HiPP Bio čaj 20 sáčků, vybrané druhy

HiPP Bio čaj 20 sáčků, vybrané druhy

Výrobek HiPP Bio čaj 20 sáčků, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika. .

Aktuální slevu na HiPP Bio čaj 20 sáčků, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Bio fenyklový čaj, potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí

Balení: 30 g EAN: 9062300126980 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika

Popis výrobku

 

Pro Vaše dítě:Bez přídavku cukru*Bez lepkuBez mléčné složkyBez přídavku aromat, barviv**, konzervačních látek**V sáčcích - každý sáček je uzavřen pro zachování aromaBez kovových svorek na čajových sáčcích*obsahuje přirozeně se vyskytující cukry**dle zákona

 

Jemný a uklidňující čaj s vysoce kvalitním Bio jablkem a Bio fenyklem. Lze podávat jako doplňkový nápoj např. při pocení, nebo při přechodu na přikrmování.

Příprava a použití

Návod na přípravu: Čajový sáček zalijte cca 200ml vroucí pitné vody a nechte louhovat 5 - 8 minut. Zchlaďte na teplotu vhodnou k pití (cca 37°C). Ověřte teplotu. Vždy připravujte čerstvý. Prosím nepřislazujte! Tento produkt opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že obal zůstal nepoškozený.

 

 

Bezpečnostní varování

Důležité upozornění: Čaj obsahuje přirozeně se vyskytující cukry, proto nenechávejte láhev s čajem dítěti jako náhražku dudlíku ani k uspání! Každý nápoj může způsobovat vznik zubního kazu při častém nebo dlouhém pití z láhve. Láhev vždy držte sami a plynule dávejte dítěti napít. Pravidelně pečujte o zuby již od prvních zoubků. Od 8. měsíce začněte dítě zvykat na pití z hrnku.

 

Pečeť Bio kvality garantuje nejvyšší kvalitu a překračuje požadavky kladené EU na Bio produkty. Vhodný od ukončeného 4. měsíce i pro malé děti. DE-ÖKO-001 Zemědělská produkce EU/mimo EU. Bio produkt ekologického zemědělství CZ-BIO-001. Vybrané pečlivě A málo složek. Claus HiPP - Bio - Za to osobně ručím. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu a při teplotě do +25°C.

Složení výrobku

  • BIO fenykl

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g
    Energie:  1376 kJ/335 kcal  Tuky (z toho):  17 g  Nasycené mastné kyseliny:  < 1 g  Sacharidy (z toho):  3 g  cukry*:  3 g  Vláknina :  53 g  Bílkoviny :  16 g  Sodík :  0,09 g  *obsahuje přirozeně se vyskytující cukry:   
    100 ml připraveného nápoje
    Energie:  5 kJ/1 kcal  Tuky (z toho):  < 1 g  Nasycené mastné kyseliny:  < 1 g  Sacharidy (z toho):  < 1 g  cukry*:  < 0,5 g  Vláknina :  < 1 g  Bílkoviny :  < 1 g  Sodík :  < 0,02 g  *obsahuje přirozeně se vyskytující cukry:   
    200 ml připraveného nápoje
    Energie:  10 kJ/2 kcal  Tuky (z toho):  < 1 g  Nasycené mastné kyseliny:  < 1 g  Sacharidy (z toho):  < 1 g  cukry*:  < 0,5 g  Vláknina :  < 1 g  Bílkoviny :  < 1 g  Sodík :  < 0,02 g  *obsahuje přirozeně se vyskytující cukry: