Vaše poloha:

MAM Air ortodontický silikonový dudlík různé barvy

MAM Air ortodontický silikonový dudlík různé barvy

Výrobek MAM Air ortodontický silikonový dudlík různé barvy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika. .

Aktuální slevu na MAM Air ortodontický silikonový dudlík různé barvy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

EAN: 9001616281204 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika

Popis výrobku

 

6+ měsícůSametová savičkaMimořádně lehky a vzdušnýBPA/FREE

 

Ortodontický silikonový dudlík.

Příprava a použití

Pokyny k používání: - Před prvním použitím vyvařujte ve vodě po dobu 5 minut nebo sterilujte (parní nebo mikrovlnnou sterilací nebo dezinfekčním roztokem dle návodu výrobce). Poté nechejte dalších 5 minut odstát, než jej dáte dítěti. - Během sterilace se malé množství vody může dostat do savičky. Lze ji odstranit zmáčknutím savičky. - Před každým použitím vyčistěte. - Savičku nikdy nenamáčejte do sladkých látek. Může to způsobit zubní kazy. - Pro zajištění bezpečnosti a hygieny vyměňujte dudlík každé 1-2 měsíce. - Nemějte strach, když dudlík uvízne v ústech. Není možné jej spolknout a je pro takovéto události speciálně navržen. Vyjměte jej co možná nejjemněji. - MAM doporučuje přestat používat dudlíky ve věku 3 let.

 

 

Bezpečnostní varování

VAROVÁNÍ! Pro bezpečí a zdraví Vašeho dítěte - Nikdy nepřivazujte šňůrky a provázky k dudlíku, dítě by se mohlo uškrtit. - Zkontrolujte dudlík před každým použitím, zejména má-li dítě zuby. Vytahujte savičku dudlíku do všech stran. Vyhoďte jej v případě slabých míst nebo jakéhokoliv poškození. - Dudlík nenechávejte na přímém slunci nebo v blízkosti zdrojů tepla, ani ho nenechávejte ve sterilačním roztoku déle, než je doporučeno, může to poškodit savičku.

 

Tento produkt splňuje požadavky normy EN 1400. K dispozici v různém barevném provedení, do poznámky prosím uveďte pohlaví Vašeho dítěte. Obal vyhoďte do separovaného odpadu. Země původu Maďarsko. Balení: Blistr.