Vaše poloha:

Naturline B-komplex + vitamin C s ovocnou příchutí vitaminy 30 tablet

Naturline B-komplex + vitamin C s ovocnou příchutí vitaminy 30 tablet

Výrobek Naturline B-komplex + vitamin C s ovocnou příchutí vitaminy 30 tablet momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy. .

Aktuální slevu na Naturline B-komplex + vitamin C s ovocnou příchutí vitaminy 30 tablet zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Doplněk stravy se sladidly

EAN: 8595165280739 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy

Popis výrobku

 

Vitaminy B2, B3, B5 a vitamin C: Energie a vitalita!

 

Všechny složky v přípravku B-komplex + Vitamin C jsou nezbytné k zachování energie a celkové vitality. Vitamin B2 a B3 jsou nezbytné pro zdravou pokožku a vitamin B2 navíc pomáhá podporovat normální zrak. Vitaminy B2, B3, B5 a vitamin C přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. Vitaminy B1, B2, B3, B6 a vitamin C jsou důležité pro fungování nervového systému. Vitamin B1 přispívá k normální funkci srdce. Vitamin C přispívá k ochraně cévního systému před poškozením volnými radikály a přispívá ke vstřebávání železa z potravy.

Příprava a použití

Dávkování: 1 tabletu denně během jídla.

 

 

Bezpečnostní varování

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodný pro děti do 3 let. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Ukládat mimo dosah dětí.

 

Účinky: - Doporučováno během nadměrné únavy a vyčerpání. - Vitaminy B2, B3, B5 a vitamin C přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. - Vitaminy B1, B2, B3, B6 a vitamin C jsou důležité pro fungování nervového systému. - Vitamin B1 udržuje zdravé srdce. Hmotnost obsahu: 9,9 g (-5%). Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C.

Složení výrobku

  • Sladidla: sorbitol, mannitol, acesulfam K
  • Látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý, oxid křemičitý
  • Kyselina L-askorbová
  • Nikotinamid
  • Pantotenát vápenatý
  • Regulátor kyselosti: kyselina jablečná
  • Pyridoxin hydrochlorid
  • Thiamin hydrochlorid
  • Riboflavin
  • Aroma (jahoda a malina)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    hmot./1 tbl.
    Denní dávka obsahuje::    Vitamin B1:  1,8 mg  Vitamin B2:  2,0 mg  Vitamin B3:  7,0 mg  Vitamin B5:  4,6 mg  Vitamin B6:  2,2 mg  Vitamin C:  30,0 mg  * % doporučené denní dávky:   
    %DDD*
    Denní dávka obsahuje::    Vitamin B1:  164  Vitamin B2:  143  Vitamin B3:  44  Vitamin B5:  77  Vitamin B6:  157  Vitamin C:  38  * % doporučené denní dávky: