Vaše poloha:

Nominal Nomina Cereální pohanková kaše 300g

Nominal Nomina Cereální pohanková kaše 300g

Výrobek Nominal Nomina Cereální pohanková kaše 300g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo musli, kaše, cereálie. .

Aktuální slevu na Nominal Nomina Cereální pohanková kaše 300g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Instantní cereální kaše

Balení: 300 g EAN: 8594010190162 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / musli, kaše, cereálie

Popis výrobku

 

Potravina bez lepku100% přírodní produktBez mléka, cukru, konzervantů, aromat a barvivVýborná chuť pro děti i dospěléVysoká nutriční hodnotaSytá a lehce stravitelnáSnadná přípravaObsahuje pouze přirozeně vyskytující se cukry

 

Cereální kaše Nomina jsou výrobky s vysokou nutriční hodnotou. Vzhledem k jejich lehké stravitelnosti a snadné přípravě jsou ideální i jako součást sportovního jídelníčku. Představují tak moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Kaše Nomina vrací tělu potřebné sacharidy a minerály vyčerpané z organismu.

Příprava a použití

Základní příprava: Do teplého mléka či vody vmícháváme cereální kaši Nomina, až docílíme požadovanou hustotu. Necháme 1-2 minuty odstát. Návrh na servírování: Kaši lze dochutit např. javorovým sirupem, třtinovým cukrem, marmeládou, dětskou ovocnou přesnídávkou, ovocem, kokosem, ořechy, semínky, máslem či rostlinným olejem lisovaným za studena apod. Dobrou chuť! Tip! K zahuštění omáček, polévek a těst. Jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí.

 

 

Balení obsahuje 300g suché směsi. Vím, co jím. Země původu Česká republika. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu a vždy dobře uzavřené.

Složení výrobku

  • 100% pohanka

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Ve 100g výrobku:
    Bílkoviny :  14 g  Sacharidy :  65 g  z toho cukry :  0,6 g  Tuky :  2,6 g  NMK:  0,6 g  Vláknina :  4,9 g  Sodík :  0,003 g  Energie:  1550 kJ/370 kcal 

    Vývoj ceny produktu