Vaše poloha:

Omino Bianco Čistá Marseille tekutý prací prostředek 40 praní 2600ml

Omino Bianco Čistá Marseille tekutý prací prostředek 40 praní 2600ml

Výrobek Omino Bianco Čistá Marseille tekutý prací prostředek 40 praní 2600ml momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky omino Bianco z kategorie .

Aktuální slevu na Omino Bianco Čistá Marseille tekutý prací prostředek 40 praní 2600ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Tekutý prací prostředek

Značka: omino Bianco Výrobce: Bolton Alimentari Balení: 2600 ml EAN: 8004060584939

Popis výrobku

Tekutý prací prostředek Omino Bianco s Marseilleským mýdlem je ideální především pro praní v pračce. Vhodný na bavlnu, vlnu, hedvábí a syntetická vlákna. Vypere jemné i barevné prádlo a zároveň chrání látku i barvy.

Příprava a použití

Praní v pračce: Zvolte program pro danou tkaninu. U jemného prádla neplňte buben pračky více než z 1/3 a neperte při teplotě vyšší než 30°C. Silné znečištění (např. skvrny od tuku nebo oleje): Naneste Omino Bianco přímo na skvrny, lehce promněte, a pak perte běžným způsobem. Dávkování viz obal.

 

 

Bezpečnostní varování

OMINO BIANCO TEKUTÝ PRACÍ PROSTŘEDEK Marseille - VAROVÁNÍ - Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice a ochranné brýle. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Obsahuje Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Může vyvolat alergickou reakci.

 

Balení: Uzavíratelné balení.

 

Skladování: Spotřebujte nejlépe do 36 měsíců od data výroby uvedeném na zadní části obalu.

Složení výrobku

  • <5% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, mýdlo, fosfonáty
  • Parfémy
  • Optické zjasňovače
  • Limonene
  • Geraniol
  • Methylchloroisothiazolinone
  • Methylisothiazolinone