Vaše poloha:

Pampers Premium care Jednorázové plenkové kalhotky 5 junior 40 ks

Pampers Premium care Jednorázové plenkové kalhotky 5 junior 40 ks

Výrobek Pampers Premium care Jednorázové plenkové kalhotky 5 junior 40 ks momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Pampers , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo plenky a dětská kosmetika nebo plenky. .

Aktuální slevu na Pampers Premium care Jednorázové plenkové kalhotky 5 junior 40 ks zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Jednorázové plenkové kalhotky.

Značka: Pampers Výrobce: Procter & Gamble EAN: 4015400681236 Kategorie: Drogerie a parfumerie / plenky a dětská kosmetika / plenky

Popis výrobku

 

5hvězdičková ochrana pokožkySnadné přebalováníHebké v každém směruVyrobené z materiálů hebkých jako bavlna*Až 12 hodin suchaUltra suché absorpční jádro rychle absorbuje a zadrží vlhkostDětské pleťové mlékoPomáhá chránit citlivou pokožku vašeho děťátkaProdyšný materiálMikropóry pomáhají vzduchu volně proudit, umožňuje tak pokožce dýchatPohodlné v každém směruPružný pás po celém obvodu a manžety okolo nožiček*Výrobek neobsahuje pravou bavlnu

 

Příprava a použití

Plenkové kalhotky se oblékají tak, aby obrázky byly na přední straně. Svlékají se roztržením po stranách. Indikátor vlhkosti. Zmodrá, když je plenka vašeho děťátka mokrá.

 

 

Trvanlivost po otevření: 12 Měsíce. Balení: Baleno teplem.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete výrobky Pampers v akci

Složení výrobku

  • Petrolatum
  • Stearyl alcohol
  • Paraffinum liquidum
  • Aloe barbadensis leaf extract