Vaše poloha:

Zajíc Sójový nápoj natural 400g

Zajíc Sójový nápoj natural 400g

Výrobek Zajíc Sójový nápoj natural 400g momentálně není v akci. .

Aktuální slevu na Zajíc Sójový nápoj natural 400g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Sójový nápoj natural sušená směs. Potravina pro zvláštní výživu - bezlaktózová, bez lepku. Sušená směs se sójou pro přípravu nápoje.

Balení: 400 g EAN: 8595054900069

Popis výrobku

 

Bez laktózyBezlepkovýPříprava pouze s vodouAlternativa kravského mléka, bezlaktózová, bez lepkuVýrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy

 

Sójový nápoj ZAJÍC natural je obzvláště vhodný pro alergiky na laktózu kravského mléka, pro osoby s bezlepkovou dietou a zájemce o racionální stravování. Nápoj ve své sušené formě má široké možnosti použití a snadno se připravuje. Je vhodný pro přípravu nápoje, koktejlů, kakaa, cereálních snídaní, pudingů, polévek, omáček i těsta. V kombinaci s cereáliemi Bona Vita - müsli nebo corn flakes je součástí chutné cereální snídaně, svačiny nebo lehké večeře. Vychutnejte si připravený nápoj ZAJÍC v plné přirozené chuti nebo přidáním kakaa získejte oblíbenou pochoutku. ZAJÍC natural je výborný také do kávy a čaje, K dochucení jednoho šálku postačí 2-3 lžičky. Je vhodný všude tam, kde se používá kravské mléko. Pestrá a vyvážená strava je jedním z důležitých faktorů, které ovlivňují celkový stav každého člověka, zejména pak osob s různými potravinovými alergiemi nebo intolerancí. Využijte vlastností produktu Sójového nápoje ZAJÍC natural, zařaďte jej do svého jídelníčku a jistě oceníte výhody jeho používání. Sójový nápoj ZAJÍC natural je vhodný pro přípravu nápoje, koktejlů, kakaa, cereálních snídaní, pudinků, polévek, omáček, těsta a je výbornou pochoutkou do kávy a čaje. Lze jej použít všude tam, kde klasické mléko - stačí připravit dle návodu na použití. Při používání se nesráží a je snadno rozpustný. Hlavní výhody sójového nápoje ZAJÍC natural jsou absence lepku a laktózy, snadná příprava a široké možnosti použití. Tyto vlastnosti ocení zejména osoby s intolerancí k laktóze kravského mléka.

Ochutnejte Nutrikaše probiotic! Jsou vhodné pro osoby s výživovým omezením i zastánce racionálního stravování, navíc bez lepku a laktózy.

Vhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktózy!

Příprava a použití

Pečte a vařte snadněji! Produkty ZAJÍC můžete používat k přípravě pudingů, polévek, omáček, těst a všude tam, kde se používá kravské mléko. Sójový nápoj ZAJÍC je sušený, takže si jej můžete vzít kamkoliv s sebou. Je rychle a snadno připraven. Návod k použití: Rozmíchejte 25 g, tj. 2 polévkové nebo 6 kávových lžic sušené směsi ve 250 ml horké vody. Při přípravě studeného nápoje je vhodné použít mixér. Dbejte na dodržení pokynů k přípravě. Z jednoho výrobku 350 g lze připravit 3,5 l nápoje.

 

 

Informace pro alergiky

Bez laktózy. Bez lepku.

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte a uchovávejte v suchu. Chraňte před teplem. Po otevření doporučujeme řádně uzavírat, zamezíte tím tvrdnutí směsi.

Složení výrobku

  • Sušený kukuřičný sirup
  • Sójová složka 29,4 % (částečně ztužený sójový olej, sójová bílkovina)
  • Regulátor kyselosti fosforečnan draselný
  • Emulgátor E 471
  • Kaseinát sodný
  • Protispékavá látka oxid křemičitý
  • Jedlá sůl
  • Barvivo karoteny

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    na 100 g
    Energetická hodnota :  2128 kJ  Tuky :  27 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  4,9 g  Sacharidy :  63 g  - z toho cukry :  9,8 g  Bílkoviny :  3,4 g  Sůl :  0,5 g  * porce: 25g směsi + 250 ml vody. Balení obsahuje 16 porcí.:    100 g směsi obsahuje <0,01 g laktózy:   
    Porce *
    Energetická hodnota :  532 kJ  Tuky :  6,8 g  - z toho nasycené mastné kyseliny:  1,2 g  Sacharidy :  16 g  - z toho cukry :  2,5 g  Bílkoviny :  0,9 g  Sůl :  0,13 g  * porce: 25g směsi + 250 ml vody. Balení obsahuje 16 porcí.:    100 g směsi obsahuje <0,01 g laktózy:   

    Vývoj ceny produktu