Reklama AkčníCeny.cz I Využijte výhodnou nabídku 3 za cenu 2 na širokou nabídku vitamínů Reklama AkčníCeny.cz I Využijte výhodnou nabídku 3 za cenu 2

E1102 - Glukosaoxidasa

Přírodní zahušťovadlo, enzym a látka zlepšující mouku

  • Stupeň škodlivosti 4 - Přísada, která je v podezření jako příčina alergií, hyperaktivity, stresu

Popis E1102 - Glukosaoxidasa

Glukosaoxidasa jsou enzymy, které se využívají jako prostředek ke zpracování mouky nebo jako konzervační prostředek.

Využití E1102 - Glukosaoxidasa

  • Látka zlepušující mouku - Jsou látky jiné než emulgátory, které se přidávají k mouce nebo do těsta za účelem zlepšení její pekařské kvality

Zvyšuje trvanlivost různých nápojů, omáček apod. Zlepšuje dobu skladování (schopnost odstranění glukózy a kyslíku z potravin). Urychluje trávení mouky. Používá se v krmivech, snídaňových cereálích, oříšcích, k výrobě sladidel a další.

Účinky E1102 - Glukosaoxidasa na organismus

Glukosaoxidasa je považována za bezpečnou látku.

Stupeň škodlivosti4
Živočišného původuNE
Nevhodné pro dětiNE
Způsobující alergieNE
Škodící zdravíNE
Zakázaná v EU a ČRNE

Tabulka zobrazuje vliv E1102 - Glukosaoxidasa na zdraví člověka


Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. 624/1992 Sb. právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu z příslušné smlouvy. Subjektem mimosoudního řešení spotřebitelských sporů je Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869 (www.coi.cz).

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s.