Magazín - štítek "Hermelín"
Konec hermelínu, jak jej známe: Jak ubývající biodiverzita mění budoucnost plísňových sýrů?
Pokud milujete plísňové sýry, určitě vás bude zajímat nedávné zjištění vědců týkající se jedné z nejzákladnějších ingrediencí tradičních plísňových sýrů - ušlechtilé bílé plísně Penicillium camemberti. Tento mikroorganismus, který je základem pro oblíbené sýry jako francouzský camembert, jeho bratranec hermelín, brie a další, čelí velkému konci. Jak tento vývoj může ovlivnit budoucnost plísňových sýrů?
Recept na rychlou hermelínovou pochoutku s listovým těstem
Máte rádi hermelín, ale nevíte si rady, jakou dobrotu už z něho vytvořit? Nevadí, protože my jsme si pro vás připravili tento nenáročný a zároveň velmi chutný recept, který se hodí třeba jako pochoutka k televizi nebo pro nečekanou návštěvu.
Grilovačka: Šťavnaté recepty v alobalu
Grilování a alobal rozhodně jdou k sobě. Má to své výhody a ty jsou, že si můžete na grilu udělat nakrájenou zeleninu, různé druhy sýrů, uzeniny, ryby a maso bez ztráty tuku a šťávy. Pojďte se podívat na naše recepty v alobalu.
Rychlá a snadná večeře? Zkuste naše osvědčené pomazánky, které vás zasytí!
Nechce se vám strávit několik hodin v kuchyni, abyste mohli servírovat teplou večeři? V létě i v zimě si bezesporu pochutnáte na výborné domácí pomazánce, kterou připravíte během okamžiku. Abyste měli práci co nejjednodušší, vyzkoušejte některý z osvědčených receptů.
Vyzkoušejte náš domácí recept na nakládaný hermelín!
Také milujete nakládaný hermelín v oleji? Přinášíme Vám jednoduchý a rychlý recept na tuto neodolatelnou dobrotu. Příprava je opravdu snadná!