Vaše poloha:

Bref Power Aktiv WC blok 2x50ml, vybrané druhy

Bref Power Aktiv WC blok 2x50ml, vybrané druhy

Výrobek Bref Power Aktiv WC blok 2x50ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Bref , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo WC a odpady. .

Aktuální slevu na Bref Power Aktiv WC blok 2x50ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Bref Výrobce: Henkel Balení: 100 g EAN: 9000100801911 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / WC a odpady

Popis výrobku

Bref Power Aktiv = 1. Dokonalá čistota 2. Dokonalá ochrana proti vodnímu kameni 3. Dokonalá svěžest 4. Dokonalá čistící pěna.

Příprava a použití

Návod k použití K okamžitému použití. Zavěste Bref Power Aktiv pod okraj WC mísy.

 

 

Bezpečnostní varování

R22 Zdraví škodlivý při požití. R38 Dráždí kůži. R41 Nebezpečí vážného poškození očí. R52/53 Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí. S2 Uchovávejte mimo dosah dětí. S24/25 Zamezte styku s kůží a očima. S26 Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. S39 Používejte osobní ochranné prostředky pro oči a obličej. S46 Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. S56 Zneškodněte tento materiál a jeho obal ve sběrném místě pro zvláštní nebo nebezpečné odpady. Xn Zdraví škodlivý.

 

Balení: Ramínko.

 

Skladování: Skladujte v suchém prostředí při teplotách +5°C až 40°C. Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby uvedeného na obalu.

Složení výrobku

  • >30% aniontové povrchově aktivní látky
  • 5-15% neiontové povrchově aktivní látky
  • <5% bělicí činidla na bázi chlóru
  • Další přísady: parfém (butylphenyl methylpropional, limonene, linalool)

    Vývoj ceny produktu