Vaše poloha:

Ceresit Stop Vlhkosti Micro náhradní tablety broskev 2 x 300g

Ceresit Stop Vlhkosti Micro náhradní tablety broskev 2 x 300g

Výrobek Ceresit Stop Vlhkosti Micro náhradní tablety broskev 2 x 300g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Ceresit z kategorie .

Aktuální slevu na Ceresit Stop Vlhkosti Micro náhradní tablety broskev 2 x 300g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Náhradní tablety

Značka: Ceresit Výrobce: Henkel Balení: 300 g EAN: 5997272385322

Popis výrobku

 

Tabletový systém 3v1Stop vlhkostiStop zápachuUltraabsorpční krystalyS vůní broskveAktivní složka pohlcující pachyMolekula pachuPro váš zdravý domov

 

Náhradní tablety vhodné do pohlcovačů vlhkosti Ceresit Stop. Stop vlhkosti Ultraabsorpční krystaly pohlcují nadměrnou vzdušnou vlhkost, která je zachycena v zásobníku přístroje v podobě roztoku. Stop zápachu Patentovaná technologie účinně neutralizuje pachy. Zápach nepřekrývá, ale opravdu jej redukuje až o 70%. Prokázáno vědeckými testy.* S vůní broskve Jemná vůně broskve obsažená v tabletě 3v1 příjemně provoní váš domov. Aktivní složka pohlcující pachy a voňavá složka se nachází v modré vrstvě. Díky tomu jsou pachy a vlhkost pohlcovány po celou dobu trvanlivosti tablety 3v1. *potvrzeno nezávislou odbornou laboratoří v prosinci 2009. Jedinečná receptura v podobě krystalů Absorbční tablety 3v1 jsou vyrobeny z ultraabsorbčních aktivních krystalů, které zabezpečí optimální hodnoty vlhkosti v místnosti. První kapky viditelné do 24h*. Efektivní redukce zápachu Patentovaná aktivní složka účinně pohlcuje zápach v místnosti. Zápach nepřekrývá, ale opravdu ho redukuje. S vůní broskve Jemná ovocná vůně, která příjemně provoní váš domov. Trvanlivost Trvanlivost absorpční tablety 3v1 v místnosti o rozměrech 25m³ je cca 2 měsíce*. * V závislosti na relativní vzdušné vlhkosti a teplotě v místnosti.

Příprava a použití

Návod na použití Odstraňte vrchní kryt. Otevřete sáček s absorpční tabletou. Tablety se nedotýkejte. Vložte absorpční tabletu do horní části přístroje. Uzavřete horní kryt. Z každé strany pohlcovače by měl být kvůli dobré cirkulaci vzduchu volný prostor minimálně 10 cm. Zabraňte kontaktu tablety nebo roztoku s kovy (např. zlaté okraje talíře), kůží, textíliemi, kobercem nebo potahy. V případě kontaktu, okamžitě omyjte znečištěný předmět teplou vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Způsobuje vážné podráždění očí. Může být korozivní pro kovy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

 

600 g ℮ 2 x 300g Balení: Krabice.