Vaše poloha:

Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° pohlcovač vlhkosti a zápachu 450g

Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° pohlcovač vlhkosti a zápachu 450g

Výrobek Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° pohlcovač vlhkosti a zápachu 450g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Ceresit z kategorie .

Aktuální slevu na Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° pohlcovač vlhkosti a zápachu 450g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Pohlcovač vlhkosti a zápachu

Značka: Ceresit Výrobce: Henkel Balení: 450 g EAN: 9000100937276

Popis výrobku

 

Systém pohlcování vlhkostiAerodynamický tvar + 360° cirkulace vzduchuAž o 40% vyšší účinnost** Ve srovnání se standardním systémem HenkelSTOP plísním, kondenzaci vodní páry, alergiímPro váš zdravý domov

 

Zlepšete kvalitu ovzduší ve vaší domácnosti pomocí nového systému cirkulace vzdruchu AERO 360°. Okamžitý účinek První viditelné kapky již do 12 h*. Systém AERO 360° funguje na fyzikálních principech. Čím větší kontakt tablety se vzduchem, tím větší je její absorpční účinek. Aerodynamický tvar přístroje má unikátní 360° vzdušný otvor na proudění vzduchu, který umožňuje celoplošný kontakt vzduchu s tabletou. Přispívá tak ke zvýšení účinnosti pohlcování nadměrné vlhkosti až o 40 %*. Vysoká bezpečnost Součástí přístroje je bezpečnostní systém proti vylití pohlcené tekutiny. Jaké jsou následky nadměrné vlhkosti? Pro váš zdravý domov Nadměrná vlhkost se projevuje i zvýšeným pocitem chladu. Vytváří tak příznivé prostředí pro vznik plísní. Může však vést i k problémům s klouby a k revmatismu. Narušení vaší pohody Kondenzace vodní páry a zatuchlý zápach jsou prvními příznaky nadměrné vlhkosti ve vaší domácnosti. Zničený majetek Existuje mnoho viditelných důkazů negativních účinků nadměrné vlhkosti: plesnivé stěny, odpadávání omítky a barvy, odlepující se tapety... Nové systémové řešení AERO 360° Pohlcovač vlhkosti AERO 360° absorbuje nadměrnou vzdušnou vlhkost a tím pomáhá chránit váš majetek před poškozením a přispívá k vašemu pohodlí. * v závislosti na relativní vlhkosti a teplotě místnosti Jak pohlcovač AERO 360° funguje? 1. Přístroj AERO 360° funguje na principu samovolného pohlcování vlhkosti prostřednictvím absorpční tablety. Její trvanlivost je cca 3 měsíce v místnosti 50 m³*. 2. Systém AERO 360° pohlcuje nadměrnou vlhkost a neutralizuje zápach, preventivně působí proti vzniku plísní a roztočů. 3. Pohlcená vlhkost se shromažďuje v zásobníku přístroje. Pohlcovač vlhkosti AERO 360° nepotřebuje ke svojí činnosti elektrickou energii ani jiný zdroj energie. Vlhkost je všude ve vaší domácnosti! Kde vzniká? Sprchování - Vaření - Sušení prádla - Spaní Běžná rodina vyprodukuje denně až 12 litrů vodní páry. Hlavními činnostmi, při kterých vzniká, je sprchování, sušení prádla, vaření ale i topení. Pokud nemá vlhkost kam uniknout, sráží se na nejchladnějších místech, např. na oknech, v nevytápěných místnostech nebo ve špatně izolovaných prostorech. Prevence proti alergiím 1) Pohlcovače Ceresit Stop Vlhkosti AERO 360° pohlcují nadměrnou vlhkost a tím preventivně působí proti vzniku a růstu plísní, předchází vzniku alergií, astmatickým projevům, ucpanému nosu, podráždění pokožky a ekzémům. Preventivním používáním pohlcovačů AERO 360° chráníte svoje zdraví a majetek.

Příprava a použití

Návod k použití Pro otevření přístroje zmáčkněte označené místo v horní části přístroje. Otevřete sáček s absorpční tabletou. Tablety se nedotýkejte. Vložte tabletu modrou stranou do vyklopené části přístroje a zavřete přístroj. Po úplném rozpuštění tablety otevřete výpustný ventil a roztok vylijte do toalety. Upozornění: Okolo pohlcovače by měl být volný prostor minimálně 10 cm kvůli dostatečné cirkulaci vzduchu. Zabraňte kontaktu tablety AERO 360° nebo roztoku s kovy, kůží, textíliemi, kobercem nebo potahy. V případě kontaktu okamžitě vyčištěte teplou vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování Způsobuje vážné podráždění očí. Může být korozivní pro kovy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

 

Balení: Krabice.

 

Skladování: Spotřebujte do 24 měsíců od data výroby uvedeného na obalu ve tvaru DDMMRRRR.