Vaše poloha:

Cillit Bang Turbo Power proti mastnotě a pro větší lesk 750ml

Cillit Bang Turbo Power proti mastnotě a pro větší lesk 750ml

Aktuální slevu na Cillit Bang Turbo Power proti mastnotě a pro větší lesk 750ml zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Podívejte se také na další produkty z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo do koupelny.

Zbývá 2 dny

Platí do: Neděle 28.4.2024

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Výrobce: Reckitt Benckiser Balení: 750 ml EAN: 5900627024210 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / do koupelny

Popis výrobku

Nový Cillit Bang pro odstranění mastnoty a pro větší lesk s Turbo Power působí již za několik vteřin. Prostředek účinně odstraňuje skvrny od jídla, mastnotu a zapečené jídlo. Bang! A špína zmizí.

Příprava a použití

Návod k použití: 1. Otočte trysku do polohy ON. 2. Vždy nejdříve vyzkoušejte působení na skryté části dříve než nanesete na příslušný povrch. 3. Před použitím nechte případně horké povrchy vychladnout. 4. Láhev držte ve svislé/mírně nahnuté poloze ve vzdálenosti cca 20 cm od povrchu a nastříkejte přípravek přímo na místo, které chcete očistit. Přípravek nechte působit a rozetřete houbičkou nebo hadříkem. 5. Důkladně opláchněte vodou. U nádobí, hrnců, pánví a ostatních neporézních povrchů, které přichází do přímého kontaktu s potravou, nenechte přípravek působit déle než 30 minut. Poté důkladně omyjte vodou.

 

 

Bezpečnostní varování

Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Nádoby skladujte ve svislé poloze. Není vhodné pro: Sklokeramické povrchy, halogenové trouby, dřevěné povrchy, horké nebo poškozené povrchy.

 

Použité obaly odložte na místo určené obcí k ukládání odpadu! Obal předejte k recyklaci až po jeho důkladném vyprázdnění. Balení: Pumpa.

Složení výrobku

  • < 5 %: aniontové povrchově aktivní látky, parfém
  • Obsahuje Linalool

    Vývoj ceny produktu