Vaše poloha:

Domestos Zéró na vodní kámen v toaletě 750ml, vybrané druhy

Domestos Zéró na vodní kámen v toaletě 750ml, vybrané druhy

Výrobek Domestos Zéró na vodní kámen v toaletě 750ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Domestos , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky. .

Aktuální slevu na Domestos Zéró na vodní kámen v toaletě 750ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Gelový dezinfekční přípravek k odstranění vodního kamene v toaletě.

Značka: Domestos Výrobce: UNILEVER Balení: 750 ml EAN: 8718114635729 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky

Popis výrobku

Udrží se dlouho na svislém povrchu a dokonce i pod vodní hladinou pomáhá odstranit vodní kámen a zabíjet bakterie. - dezinfekční prostředek - odstraňuje vodní kámen - wc gel - odstraňuje 99,9% známých bakterií Zabíjí bakterie v toaletě. Působí i pod vodní hladinou. Gelový dezinfekční přípravek určený k odstraňování vodního kamene v toaletě. Přilne k povrchu toaletní mísy, kde působí dlouhou dobu, a to dokonce i pod vodní hladinou!

Pro osvěžení s každým spláchnutím vyzkoušejte také Domestos WC bloky. Domestos pomáhá udržovat domácnosti po celém světě v čistotě již od roku 1929. Během této doby se značka Domestos stala známým odborníkem na hygienickou čistotu a expertem v likvidaci bakterií, virů a plísní. Zabíjí všechny známé druhy bakterií. www.domestos.cz

Příprava a použití

Uzávěr odolný proti otevření dětmi. Otevřít: Zmáčkněte plochy na obou stranách uzávěru a otočte v protisměru hodinových ručiček. Po použití: jemně zavírejte uzávěr dokud neuslyšíte cvaknutí. Návod k použití: Aplikujte neředěný (70 ml) tak, abyste pokryli celý vnitřní povrch záchodové mísy. Nechte 30 minut působit, abyste zničili vodní kámen a bakterie. V případě potřeby použití opakujte.

 

 

Bezpečnostní varování

DŮLEŽITÉ: Zamezte styku s jinými povrchy než záchodovou mísou. Otevírejte opatrně. Zabraňte vyšplíchnutí přípravku. Prázdnou láhev nepoužívejte k jiným účelům. Láhev před vyhozením do odpadu bezpečně uzavřete. Domestos Na vodní kámen v toaletě - Blue Nebezpečí Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Může být korozivní pro kovy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte pouze v původním obalu. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obsah/obal v souladu s platnou legislativou, umístěte do komunálního odpadu. Obsahuje: kyselina chlorovodíková, kyselina amidosírová, (Z)-oktadec-9-enylamín, ethoxylovaný 2EO.

 

Cleanright.eu - Dobrovolná iniciativa A.I.S.E. v oblasti udržitelnosti www.cleanright.eu. Vyrobeno v EU. Balení: Plastová láhev.

Složení výrobku

  • Dezinfekční látka: kyselina chlorovodíková 8 g/100 g
  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky
  • Kationtové povrchově aktivní látky
  • Parfum