Vaše poloha:

FRISKIES s kuřetem a přidanou zeleninou 4kg

FRISKIES s kuřetem a přidanou zeleninou 4kg

Výrobek FRISKIES s kuřetem a přidanou zeleninou 4kg momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Ostatní nebo domácí mazlíčci. .

Aktuální slevu na FRISKIES s kuřetem a přidanou zeleninou 4kg zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Kompletní krmivo pro dospělé kočky

Výrobce: Nestlé Balení: 4 kg EAN: 7613033485244 Kategorie: Ostatní / domácí mazlíčci

Popis výrobku

FRISKIES vyrobené z kvalitního masa je kompletní a vyvážená strava pro každý den. Jedinečná osobnost Vaší kočky přináší k Vám domů cosi velmi výjimečného a dodává Vašemu životu radost. Proto Friskies poskytuje Vaší kočce krmivo, které miluje a potřebuje, takže Vás může neustále překvapovat a dělat Vám radost každý den.

Příprava a použití

Krmný návod: Denní krmné dávky (g/den): dospělá kočka 3 kg 50 g, dospělá kočka 4 kg 70 g, dospělá kočka 5 kg 90 g. Čistá čerstvá voda by měla být vždy k dispozici. Dostatečná konzumace vody je nezbytnou součástí zdravé každodenní výživy. Krmné dávky jsou určené pro kočky s normální aktivitou v přirozeném prostředí. Individuální potřeby se mohou lišit a krmnou dávku je proto nutné přizpůsobit tak, aby si Vaše kočka udržela optimální hmotnost. Výrobek může být podávan samostatně nebo v kombinaci s kapsičkami Friskies: dospělá kočka 3 kg 50 g + jakékoli kapsičky Friskies ve šťávě pro dospělé kočky 100 g.

 

 

Maďarsko. Balení: Baleno teplem.

 

Skladování: Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Složení výrobku

  • Obiloviny, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (10 %*), bílkovinné extrakty rostlinného původu, oleje a tuky, vedlejší výrobky rostlinného původu, kvasnice, minerální látky a zelenina (zelené, oranžové a bílé granule: 0,13 % sušené zeleniny odpovídající 1 % zeleniny)
  • *odpovídající 20 % rehydratovaného masa a vedlejších výrobků živočišného původu, tmavě a světle hnědé granule: minimálně 4 % kuřete

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    Doplňkové látky:
    Nutriční doplňkové látky: :    m.j./kg::    Vit A:  12500  Vit D3:  1000  Mg/kg::    Fe (E1):  145  I (E2):  2,5  Cu (E4):  35  Mn (E5):  16  Zn (E6):  183  Se (E8):  0,25  Taurin:  870  S barvivy a antioxidanty:    Analytické složky::    Protein:  30,0 %  Obsah tuku:  10,0 %  Obsah anorganických látek:  7,5 %  Hrubá vláknina:  2,5 %