Vaše poloha:

Glade Air & Fabric osvěžovač 275ml, vybrané druhy

Glade Air & Fabric osvěžovač 275ml, vybrané druhy

Výrobek Glade Air & Fabric osvěžovač 275ml, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Glade by Brise , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo ostatní drogerie. .

Aktuální slevu na Glade Air & Fabric osvěžovač 275ml, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Osvěžovač

Značka: Glade by Brise Výrobce: S.C. Johnson Balení: 275 ml EAN: 5000204676877 Kategorie: Drogerie a parfumerie / ostatní drogerie

Popis výrobku

Glade by Brise osvěžovač vzduchu a tkanin odstraňují pachy z vaření, domácích zvířat a koupelen.

Příprava a použití

Návod pro použití: Držte nádobku ve svislé poloze, krouživými pohyby osvěžte prostředí místnosti. Nastříkejte do prostoru nebo přímo na tkaniny a koberce ze vzdálenosti 30 cm. Aplikací Glade by Brise osvěžovač vzduchu a tkanin po celé místnosti získáte svěží domov. Testování prokázalo, že výrobek nepoškodí žádné barevné tkaniny. Pro jistotu otestujte účinek produktu na malém skrytém místě. Nepoužívejte na kůži, semiš a hedvábí. Některé povrchy mohou být po aplikaci vlhké. Zabraňte uklouznutí, spadnutí.

 

 

Bezpečnostní varování

Varování Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Nevdechujte aerosoly. Používejte podle návodu. Některé povrchy mohou být po aplikaci vlhké. Zabraňte uklouznutí, spadnutí. Udržujte zvířata a děti mimo oblast až do zaschnutí. Nestříkejte na zvířata. Před použitím odneste ptačí klece a po vyvětrání klece vraťte na místo. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Osoby s přecitlivělostí na vůně by měly tento výrobek používat s opatrností. Osvěžovače vzduchu nemohou nahradit správné hygienické návyky.

 

Balení: Aerosol.

Složení výrobku

  • Obsahuje cinnamaldehyde