Vaše poloha:

Hami dětské sušenky 180g, vybrané druhy

Hami dětské sušenky 180g, vybrané druhy

Výrobek Hami dětské sušenky 180g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Hami , či na podobné zboží z kategorie Potraviny nebo dětská výživa nebo sušenky a oplatky. .

Aktuální slevu na Hami dětské sušenky 180g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Keksíky dětské sušenky, obilný příkrm určený pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce

Značka: Hami Výrobce: Nutricia Balení: 180 g EAN: 8590340142505 Kategorie: Potraviny / dětská výživa / sušenky a oplatky

Popis výrobku

 

Neobsahuje konzervační látky ani umělá barviva*Receptura odpovídá požadavkům České pediatrické společnostiIdeální pro první zoubkyZe 6 druhů obilovinS vápníkem, železem a vitamíny skupiny BSnadno se rozpouští*Dle legislativy

 

Obilné křupavé sušenky Hami Keksíky jsou vyrobené ze 6 druhů obilovin a obsahují vápník, železo a vitamíny skupiny B. Pro svou lahodnou chuť a lehkou stravitelnost jsou Hami Keksíky ideální jako doplněk snídaně nebo svačinky. Tvarem a velikostí jsou speciálně uzpůsobeny do malých dětských ručiček a v ústech se snadno rozpouští. Víte, že? Díky tvrdší konzistenci jsou dětské sušenky ideální pro období prořezávání prvních zoubků.

Příprava a použití

Hami Keksíky jsou balené v uzavíratelném sáčku, který zachovává křehkost a lahodnou chuť sušenek. Doba spotřeby po otevření je 3 - 4 týdny. Pokud dítě ještě není schopno kousat a polykat větší kousky, můžete dítěti podávat sušenky rozpuštěné v ovocném příkrmu Hami nebo v kojeneckém mléku. Nezapomeňte, že sušenky obsahují cukry, a proto by měly být pouze doplňkem vyváženého jídelníčku. Nepodávejte více než 4 sušenky denně. Jako svačinka je též vhodné ovoce, zelenina nebo jogurt.

 

 

Alergeny

Ječmen, Lepek, Oves, Pšenice, Mléko, Žito

 

Bezpečnostní varování

Důležité upozornění: Při konzumaci sušenek nenechte dítě nikdy bez dozoru, nebezpečí zaskočení kousků! Již od prvního zoubku pravidelně pečujte o chrup dítěte - přispějete tak k jeho ochraně před zubním kazem.

 

Země původu Itálie. Balení: Krabice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě.

Složení výrobku

  • Obilné mouky 59,1 % (pšenice, kukuřice, oves, ječmen, žito, rýže)
  • Cukr
  • Sušené odtučněné mléko
  • Palmový olej
  • Kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný)
  • Uhličitan vápenatý
  • Sůl
  • Aromata
  • Dextróza
  • Mléčnan železnatý
  • Směs vitamínů (niacin, D-pantothenát vápenatý, vit. B1, B2, B6)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g výrobku průměrně obsahuje:
    Energetická hodnota :  1795 kJ/426 kcal  Tuky :  10,9 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  5,4 g  Sacharidy :  68,9 g  z toho cukry :  24 g  Vláknina :  3,8 g  Bílkoviny (živočišné a rostlinné):  11,2 g  Sůl :  0,88 g  Vitamíny:    Vitamín B1:  0,48 mg 96 %**  Vitamín B2:  0,6 mg 75 %**  Vitamín B6 :  0,57 mg 81 %**  Niacin :  5,9 mg 66 %**  Kyselina pantoténová :  2,1 mg  Sodík :  350 mg  Vápník :  300 mg 75 %**  Železo:  5,9 mg 98 %**  ** Referenční hodnota příjmu:   

    Vývoj ceny produktu