Vaše poloha:

HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g

HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g

Výrobek HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo dětská výživa. .

Aktuální slevu na HiPP Bio Masozeleninové příkrmy vybrané druhy 220g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Zeleninový příkrm. Sterilizované. Od ukončeného 7. měsíce.

Balení: 220 g EAN: 9062300128564 Kategorie: Potraviny / dětská výživa

Popis výrobku

 

BIOBez přídavku soli¹S omega 3 mastnými kyselinami z BIO řepkového oleje - důležité pro vývoj mozku a nervových buněkBez přídavku aromat a zahušťovadel - před použitím zamíchejteBez přídavku barviv² a konzervačních látek²Bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství)¹obsahuje přirozeně se vyskytující sodík²dle zákonaS přírodním železem z amarantu a vybraných surovinNová receptura

 

Vynikající vegetariánské menu s drobnými kousky - s železem z amarantu (cenný zdroj železa - pěstován již Inky jako užitečná plodina) a vybraných surovin. Železo je pro děti důležité pro tvorbu krevních buněk a rozvoj duševních schopností.

Příprava a použití

Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte. Návod k přípravě: Jako teplý pokrm. Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Přezkoušejte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce (+6 °C a spotřebujte do 24 hodin). Dodržte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte. Tento výrobek opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že sklo zůstalo nepoškozeno. Pokud se střed víčka pod tlakem prohne, výrobek nepoužívejte. Bezpečnostní vakuový uzávěr musí při prvním otevření cvaknout.

 

 

Informace pro alergiky

Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy vajec.

 

Clauss Hipp - Bio - Za toto osobně ručím. BIO - CZ-BIO-001, produkt ekologického zemědělství. EU Organic - HU-ÖKO-01, zemědělská produkce EU/mimo EU. Vyrobené: Maďarsko. Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při: 10 °C až +25 °C.

Složení výrobku

  • Zelenina* 62 % (rajčata*, mrkev*, cuketa*, pórek*, cibule*)
  • Vařené celozrnné špagety* (tvrdá pšenice) 21 %
  • Odstředěné mléko*
  • Smetana*
  • Mouka amarant* 2.5 %
  • Řepkový olej* 1,5 %
  • Těstoviny* (tvrdá pšenice)
  • Bylinky*
  • * z ekologického zemědělství

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g
    Ener. hodnota kJ/kcal:  294/70  Tuky z toho:  2,8 g  - nasycené MK:  0,8 g  - mononenasycené MK:  1,4 g  - polynenasycené MK:  0,6 g  Sacharidy :  7,9 g  - z toho cukry :  2,6 g  Vláknina :  2,1 g  Bílkoviny :  2,3 g  Sůl¹:  0,05 g  Sodík :  0,02 g  Železo :  0,7 mg  referenční hodnoty železa:  12 %  Kys. linolenová (omega-3 MK):  0.11 g  MK=mastné kyseliny:   
    220 g (1 Porce)
    Ener. hodnota kJ/kcal:  649/155  Tuky z toho:  6,2 g  - nasycené MK:  1,8 g  - mononenasycené MK:  3,1 g  - polynenasycené MK:  1,3 g  Sacharidy :  17,4 g  - z toho cukry :  5,7 g  Vláknina :  4,6 g  Bílkoviny :  5,1 g  Sůl¹:  0,11 g  Sodík :  0,04 g  Železo :  1,5 mg  referenční hodnoty železa:  25 %  Kys. linolenová (omega-3 MK):  0,24 g  MK=mastné kyseliny:   

    Vývoj ceny produktu