Vaše poloha:

HiPP Bio Polévka 190g, vybrané druhy

HiPP Bio Polévka 190g, vybrané druhy

Výrobek HiPP Bio Polévka 190g, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo trvanlivé nebo konzervy, instatní jídla. .

Aktuální slevu na HiPP Bio Polévka 190g, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Kompletní pokrm. Potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Zeleninovo-masový příkrm. Strilizované. Od ukončeného 5. měsíce.

Balení: 190 g EAN: 9062300113058 Kategorie: Potraviny / trvanlivé / konzervy, instatní jídla

Popis výrobku

 

- bez přídavku soli¹- s omega-3 mastnými kyselinami z BIO řepkového oleje - důležité pro vývoj mozku a nervových buněk- bez přídavku mléčné složky, aromat a zahušťovadel - před použitím zamíchejte- bez přídavku barviv a konzervačních látek²- bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství)- jemné pyré- složky jsou šetrně ošetřeny párou¹ obsah soli je daný obsahem sodíku² dle zákona

 

Příprava a použití

Návod k přípravě: Otevřenou skleničku nebo porci ohřejte ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Zamíchejte plastovou lžičkou, abyste nepoškodili skleničku. Přezkoušejte teplotu. Neohřátou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce (+6 °C) a spotřebujte do 24 hodin. Dodržujte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte. Tento výrobek opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že sklo zůstalo nepoškozeno. Pokud se střed víčka pod tlakem prohne, výrobek nepoužívejte. Bezpečnostní vakuový uzávěr musí při prvním otevření cvaknout. Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života Vašeho dítěte.

 

 

Informace pro alergiky

Obsahuje lepek.

 

Clauss Hipp - Bio - Za to osobně ručím. BIO - CZ-BIO-001, produkt ekologického zemědělství. EU Organic - HU-ÖKO-01, zemědělská produkce EU/mimo EU. Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při: 10°C až +25°C.

Složení výrobku

  • Zelenina* 40 % (mrkev*, celer*, pórek*)
  • Pitná voda
  • Kuřecí maso* 10 %
  • Hroznová štáva* nízké kyselosti
  • Pšeničná krupice* 4 %
  • Řepkový olej* 1,2 %
  • Petržel*
  • *z ekologického zemědělství
  • Obsah masa při zpracování 19,0 g

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g
    Ener.hodnota kJ/kcal:  230/55  Tuky :  2,5 g  z toho nasycené MK:  0,6 g  z toho mononenasycené MK:  1,2 g  z toho polynenasycené MK:  0,7 g  Sacharidy :  5,0 g  z toho cukry :  2,2 g  Vláknina :  1,4 g  Bílkoviny :  2,4 g  Sůl :  0,05 g  Sodík :  0,02 g  Kys. linolenová (omega-3 MK):  0,08  MK=mastné kyseliny:   
    190 g (1 porce)
    Ener.hodnota kJ/kcal:  439/105  Tuky :  4,8 g  z toho nasycené MK:  1,1 g  z toho mononenasycené MK:  2,3 g  z toho polynenasycené MK:  1,3 g  Sacharidy :  9,5 g  z toho cukry :  4,2 g  Vláknina :  2,7 g  Bílkoviny :  4,6 g  Sůl :  0,10 g  Sodík :  0,04 g  Kys. linolenová (omega-3 MK):  0,15  MK=mastné kyseliny: