Vaše poloha:

HiPP Ovocný příkrm vybrané druhy 125g

HiPP Ovocný příkrm vybrané druhy 125g

Výrobek HiPP Ovocný příkrm vybrané druhy 125g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty z kategorie Potraviny nebo dětská výživa. .

Aktuální slevu na HiPP Ovocný příkrm vybrané druhy 125g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Potravina pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce, ovocný příkrm, pasterizované

Balení: 125 g EAN: 9062300100638 Kategorie: Potraviny / dětská výživa

Popis výrobku

 

Nová recepturaBez lepkuBez přídavku cukrů**- bez přídavku cukrů*, mléčné složky a zahušťovadel - promíchejte- bez přídavku aromat, barviv² a konzervačních látek²- bez geneticky modifikovaných surovin (dle Nařízení pro Ekologické zemědělství)- šetrná příprava pro tu nejlepší kvalitu a chuť

 

Bioprodukt!

Příprava a použití

Ideální jako svačina, dezert nebo příchuť do kaše. Odeberte požadovanou porci, nespotřebovanou část uchovejte v uzavřené skleničce v chladničce (+6 °C) a spotřebujte do 3 dnů. Používejte plastovou lžičku, abyste nepoškodili skleničku. Dodržujte návod k přípravě a skladování, aby nedošlo k ohrožení zdraví dítěte. Tento výrobek opustil výrobní závod v neporušeném stavu, přesvědčte se prosím před použitím, že sklo zůstalo nepoškozeno. Pokud se střed víčka pod tlakem prohne, výrobek nepoužívejte. Bezpečnostní vakuový uzávěr musí při prvním otevření cvaknout.

 

 

**obsahuje přirozeně se vyskytující cukry ¹obsah soli je daný obsahem sodíka v surovinách ²dle zákona. Bio produkt ekologického zemědělství CZ-BIO-001. HU-ÖKO-01 Zemědělská produkce EU / mimo EU. Claus Hipp - Bio - Za to osobně ručím. Pečeť Bio kvality garantuje nejvyšší kvalitu a překračuje požadavky kladené EU na BIO. Země původu Maďarsko. Balení: Zavařovací sklenice.

 

Skladování: Skladujte v suchu při: 10°C až +25°C.

Složení výrobku

  • Ovoce 94% [jablka* 45%, plody lesního ovoce 23 % (jahody*, maliny*, aroniová šťáva* z koncentrátu aroniové šťávy, borůvky*), jablečná šťáva* nízké kyselosti z koncentrátu jablečné šťávy]
  • Rýžová krupice*
  • Vitamín C
  • *z ekologického zemědělství

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 g
    Energetická hodnota kJ/kcal :  233/55  Tuky z toho:  0,1 g  nasycené MK:  0,0 g  Sacharidy :  12,4 g  - z toho cukry :  9,0 g  Vláknina :  1,2 g  Bílkoviny :  0,5 g  Sůl¹:  <0,05 g  Sodík :  <0,02 g  Vitamin C :  30 mg  MK=mastné kyseliny:   
    125 g
    Energetická hodnota kJ/kcal :  289/68  Tuky z toho:  0,1 g  nasycené MK:  0,0 g  Sacharidy :  15,5 g  - z toho cukry :  11,3 g  Vláknina :  1,5 g  Bílkoviny :  0,6 g  Sůl¹:  <0,05 g  Sodík :  <0,02 g  Vitamin C :  38 mg  MK=mastné kyseliny: