Vaše poloha:

Knorr Bohatá Šťáva Na Tmavá Masa 4 x 28g

Knorr Bohatá Šťáva Na Tmavá Masa 4 x 28g

Výrobek Knorr Bohatá Šťáva Na Tmavá Masa 4 x 28g momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Knorr z kategorie .

Aktuální slevu na Knorr Bohatá Šťáva Na Tmavá Masa 4 x 28g zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Základ pro přípravu šťávy. Pasterovaný výrobek.

Značka: Knorr Výrobce: UNILEVER Balení: 28 g EAN: 8712100685071

Popis výrobku

> zvětší objem výpeku > vychutí > zahustí > snadno se rozpouští > bez látek zvýrazňujících chuť a vůni, konzervantů a umělých barviv Knorr Bohatá šťáva na tmavá masa poskytne Vašim omáčkám intenzivní masovou chuť a správnou konzistenci. Bohatá šťáva vznikla pozvolným vařením kvalitního masa, bylin, koření a neobsahuje přidané látky zvýrazňující chuť a vůni, konzervanty a umělá barviva. Po rozředění obsahu kalíšku vodou a mírném prohřátí si polijte připravené maso a získáte tak jednoduše chutný pokrm. Vyzkoušejte i světlou variantu.

Značka Knorr přináší chuť do našich životů. Značka Knorr je autentická, inspirativní a hravá. Značka Knorr oslovuje milovníky vaření. Značka Knorr pečuje o produkty tak, jako vy pečujete o jídlo pro své blízké. Značka Knorr dbá na udržitelný rozvoj. Knorr. Ochutnejte ten rozdíl.

Příprava a použití

Návod na přípravu: 1. Připravte 250 ml horké vody, ale ne vroucí. 2. V horké vodě pomocí metličky rozmíchejte obsah jednoho kalíšku do plného rozpuštění. Během rozpouštění nevařte a stále míchejte. 3. Pomalu zahřívejte a za stálého míchání vařte na mírném ohni 1 minutu. Tip: Výborně se hodí pro přípravu vepřového masa se špenátem a bramborem. Sůl může na povrchu výrobku krystalizovat, což je přirozený proces a nemá vliv na kvalitu výrobku.

 

 

Alergeny

Ječmen, Pšenice

 

4 x 28 g = 112 g e. Země původu Itálie. Balení: Přebal.

 

Skladování: Skladujte v suchu, při teplotě do +25°C. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.

Složení výrobku

  • Koncentrovaný vývar (voda, hovězí extrakt 3,5%)
  • Kukuřičný škrob
  • Jedlá sůl 12,3%
  • Cukr
  • Aromata (obsahují pšenici, ječmen)
  • Hovězí tuk 3,7%
  • Extrakt z ječmeného sladu
  • Kvasničný extrakt
  • Zahušťovadla (xanthan, karubin, guma gellan)
  • Cibulová šťáva koncentrovaná 0,4%
  • Rostlinný olej a tuk (slunečnicový, palmový)
  • Směs koření a bylin 0,17% (paprika pálivá, pepř bílý, tymián, bobkový list)

    Výživové hodnoty

     

    Výživové hodnoty

    100 ml připravené šťávy (=1 porce**)
    Energetická hodnota :  90 kJ/ 20 kcal  Tuky :  <0,5 g  z toho nasycené mastné kyseliny:  0,3 g  Sacharidy :  3,5 g  z toho cukry :  0,9 g  Bílkoviny :  0,5 g  Sůl :  1,5 g  *% z referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal).:    **1 porce = 100 ml přípravné šťávy. Z 1 balení připavíte 10 porcí, 1 kalíšek = 2,5 porce (250ml) :   
    %* na porci**
    Energetická hodnota :  1%  Tuky :  <1%  z toho nasycené mastné kyseliny:  2%  Sacharidy :  1%  z toho cukry :  <1%  Bílkoviny :  1%  Sůl :  25%  *% z referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal).:    **1 porce = 100 ml přípravné šťávy. Z 1 balení připavíte 10 porcí, 1 kalíšek = 2,5 porce (250ml) :