Vaše poloha:

Savo čisticí ubrousky 30ks, vybrané druhy

Savo čisticí ubrousky 30ks, vybrané druhy

Výrobek Savo čisticí ubrousky 30ks, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Savo , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo čistící prostředky nebo do koupelny. .

Aktuální slevu na Savo čisticí ubrousky 30ks, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Informace o výrobku

Značka: Savo Výrobce: UNILEVER Balení: 30 ks EAN: 8710908443558 Kategorie: Drogerie a parfumerie / čistící prostředky / do koupelny

Popis výrobku

 

Bez chloruDezinfekceLikviduje 99,9% bakteriíOdstraňuje alergeny*

 

Savo přináší novinku pro rychlý a snadný úklid kdykoliv a kdekoliv - univerzální čistící ubrousky savo bez chloru, které čistí a dezinfikují všechny povrchy od baktérií a alergenů a zároveň krásně voní.

Vyzkoušejte bezchlorové dezinfekční spreje a univerzální přípravky Savo Na vodní kámen Savo Na podlahy

Příprava a použití

Použití: Otevřete částečným odlepením samolepky. Pro odstranění nečistot a bakterií povrchy setřete.*Také odstraňuje alergeny (způsobené prachem, pylem, přítomností psa nebo kočky). Není potřeba oplachovat ani otírat do sucha. Ujistěte se, že je balení po použití řádně uzavřené - zamezíte tak vyschnutí utěrek.

 

 

Bezpečnostní varování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Lidé s citlivou nebo poškozenou kůží by se měli vyvarovat delšího kontaktu s výrobkem. UPOZORNĚNÍ: Nesplachujte do toalety. Nepoužívejte na mramor a malované dřevo. V případě citlivých povrchů vyzkoušejte nejprve na malé, nenápadné ploše. Nepoužívejte k osobní hygieně.

 

Vyrobeno v EU. Balení: Baleno teplem.

Složení výrobku

  • Dezinfekční látka: di(decyl)di(metyl)amónium-chlorid 0,75 g /100 g tekutiny, peroxid vodíku 0,5 g /100 g tekutiny
  • Méně než 5 % neiontové povrchově aktivní látky, kationtové povrchově aktivní látky, bělící činidla na bázi kyslíku, parfum, limonene, iodopropynyl butylcarbamate