Vaše poloha:

Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy

Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy

Výrobek Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy momentálně není v akci. Podívejte se na další produkty značky Palette , či na podobné zboží z kategorie Drogerie a parfumerie nebo péče o vlasy nebo barvy na vlasy. .

Aktuální slevu na Schwarzkopf Palette Color Shampoo barva na vlasy, vybrané druhy zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev .

Litujeme, ale tento produkt momentálně není v akci.

Podobné a související zboží

Informace o výrobku

Šetrná barva na vlasy

Značka: Palette Výrobce: Henkel EAN: 3838824160115 Kategorie: Drogerie a parfumerie / péče o vlasy / barvy na vlasy

Popis výrobku

 

Až o 50 % více lesku*Šetrná barva na vlasyPro krytí prvních šedinVydrží až 24 umytí* v porovnání s neošetřenými vlasy

 

Užijte si šetrnou a pečující barvu Vyzkoušejte Palette Color Shampoo s dvojitým komplexem péče - tak šetrnou barvu, která během barvení o vlasy pečuje a dodává jim až o 50 % více lesku*. * v porovnání s neošetřenými vlasy Šetrná péče o Vaše vlasy Složení bez amoniaku s dvojitým komplexem péče zlepšuje strukturu vlasů a pečuje o Vaše vlasy od kořínků po konečky již během barvení. Protože pouze vlasy, o které pečujete, odhalí svůj dokonalý lesk.

Vyzkoušejte! Schwarzkopf schauma Color Shine Šampon a balzám pro barvené vlasy. Palette - Nejlepší volba pro barvu Vašich vlasů!

Příprava a použití

Modelka na přední straně ukazuje barevný výsledek na nejsvětlejší původní barvě vlasů.

 

 

Bezpečnostní varování

Může způsobit alergickou reakci - dodržujte bezpečnostní pokyny. Bezpečnostní pokyny: Barvy na vlasy mohou způsobit těžké alergické reakce. Přečtěte si instrukce a řiďte se jimi. Tento výrobek není určen k používání pro osoby mladší 16 let. Dočasné tetování černou hennou může zvýšit riziko alergie. Nebarvěte si vlasy, pokud: - máte vyrážku na obličeji nebo citlivou, podrážděnou a poškozenou pokožku hlavy, - jste již někdy zaznamenali jakoukoliv reakci po barvení vlasů, - jste v minulosti zaznamenali reakci na dočasné tetování černou hennou. Obsahuje peroxid vodíku, fenylendiaminy (toluendiaminy) a resorcinol. Nepoužívejte k barvení řas a obočí. Po použití vlasy důkladně opláchněte. Složení výrobku - viz spodek krabičky. Proveďte varovný test na alergii 48 hodin před každým použitím barvy na vlasy, a to i v případě, že jste barvy na vlasy používali již dříve. Proto nezapomeňte zakoupit výrobek 48 hodin před samotným použitím. V případě jakýchkoliv reakcí či pochybností se, prosím, ještě před použitím jakékoliv barvy na vlasy poraďte s lékařem. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Používejte vhodné rukavice. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Dodržujte bezpečnostní pokyny. Doporučujeme provést varovný test na alergii 48 hodin před použitím výrobku.

 

Balení: Krabice.

Nezapomeňte se podívat, kde dnes najdete Schwarzkopf v akci

Složení výrobku

  • Barvicí krém: aqua, cetearyl alcohol, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, ethanolamine, coconut alcohol, toluene-2,5-diamine sulfate, ceteareth-20, sodium chloride, polyquaternium-22, sulfuric acid, resorcinol, potassium hydroxide, sodium sulfite, disodium cocoamphodipropionate, argania spinosa kernel oil, sodium silicate, etidronic acid, parfum, ascorbic acid, m-aminophenol, 2-amino-4-hydroxyethylaminoanisole sulfate, 4-amino-2-hydroxytoluene
  • Vyvíjecí emulze: aqua, hydrogen peroxide, cetearyl alcohol, PEG-40 castor oil, disodium pyrophosphate, sodium cetearyl sulfate, disodium EDTA, sodium benzoate, phosphoric acid

    Vývoj ceny produktu